С Шанел през погледа на Линда Еванджелиста » Моден свят

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Миналата година лице на рекламната кампания за очила на френската модна къща Chanel беше Клаудия Шилър. През 2012 рекламната кампания отново е „поверена” на един от най-големите модели на 90-те – Линда Еванджелиста. Новата линия е кръстена “Plein Soleil”, което от френски означава “Пълно слънце”.

Зад обектива на рекламната фотосесия отново стои творческият директор на марката – Карл Лагерфелд, който за пореден път доказва качествата си на фотограф и любовта си към черно-бялата стилистика. Линда позира с черен топ с елементи, заимствани от знамената на мотоциклетните състезания.

Кадрите са изключително елегантни и семпли, а легендарната манекенка от 90-те демонстрира неостаряваща красота и магнетизъм. Котешкият поглед на Еванджелиста и новата колекция диоптрични и слънчеви очила определено са успешна комбинация.

Единственият цветен акцент в снимките са новите модели очила с много шикозна визия, вдъхновена от 60-те години на миналия век. Виждаме както модели в неутрални цветове или такива с прозрачни рамки, така и ярки нюанси като жълто и синьо, които предвещават едно шеметно лято.

Вижте кадри от снимачната площадка:

Автор: Делица Цонева