Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

20
Добави коментар

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов обяви на извънредна пресконференция, че по случая със заловените 103 ракети земя-въздух се работи усилено и се изясняват всички възможни версии. В отговор на въпрос колко на брой са тези версии, той посочи, че версиите са точно 103, колкото са и ракетите, което трябвало да бъде ясно на всеки логично мислещ човек. Разследването на всичките 103 версии ще отнеме сто и три години и за да бъде доведено до успешен край, било необходимо ГЕРБ да останат на власт поне докато трае разследването, а именно още 103 години.

Според вицепремиера този инцидент няма да попречи на приемането на България в Шенгенското пространство, тъй като ракетите не са влезли през нашите строго охранявани граници, а са си били през цялото време на българска територия и, което е най-важното, не се е предвиждало да я напускат, т.е. по никакъв начин не представлявали заплаха за останалите европейски граждани. Помолен да изброи по-важните версии, върху които работят следователите, той направи следния разбор:

1. Ракетите са щели да бъдат използвани за сваляне на президента на земята и разбиване на мечтите му за България на пух и прах, което щяло да върне държавата обратно в тъмните векове на безверието и апатията и щяло да сложи край на новото възраждане, подето от президента, и на проекта за издаване на неговите слова в сборника “История Европейско-Българская”, както и на изготвените от президента проекти за саниране на домовете на българите и извеждане на България начело в класацията по енергийна ефективност.

2. Ракетите са щели да бъдат използвани срещу магистралите и метрото с цел да унищожат всичко постигнато от настоящата власт и така да отнемат думата от устата на премиера Борисов, който, ако този пъклен план бе осъществен, нямаше да има какво да каже на българските телезрители.

3. Ракетите са били нарочени за използване срещу Парламента с цел унищожаването му, както и на всички депутати в него, а зад този сценарий най-вероятно седял Доган, който въобще не влизал в сградата на Народното събрание, а и имал предишен опит в терористични организации.

4. Ракетите са били собственост на братя Галеви, които се опитали да си ги приберат в Южна Африка, където подобаващо със 103 салюта да отпразнуват своята победа над Бойковизма, Цецовизма и българската правосъдна система.

5. Ракетите са собственост на братя Галеви, но не са били предназначени за изнасяне от държавата, а за внасяне на нестабилност в стабилната финансово-икономическа обстановка в България, довеждането й до ужасяващата реалност на фалит от порядъка на гръцкия, което би запратило ГЕРБ в забвение и би отворило отново възможност за тяхното завръщане в родината и повторно изживяване на блажените мутренски години на прехода.

6. Ракетите са били предназначени за борба със земетресенията, като се предвиждало да се обстреля Пернишкият разлом и така да се освободят принудително натрупаните в разлома напрежения. Тази версия е водеща, тъй като и двете задържани лица, превозващи ракетите, били от Перник.

7. Ракетите били предназначени за салюти за изпращането на американският посланик Уорлик по повод скорошното му отпътуване от България.

8. Ракетите са откраднати от руснаците от наскоро завършения щит на НАТО, така нареченото ПРО, с цел саботиране сигурността на Република България и този акт е една чиста проба диверсионна дейност, извършена на суверенна българска територия.

9. Ракетите са били откраднати по поръчка на влиятелен български бизнесмен, който целял изграждането на своя собствена ПРО срещу попълзновенията на държавата върху бизнеса му.

10. Ракетите са били откраднати от неорганизирана престъпна група необразовани българи, с цел да бъдат предадени за скрап.

И т.н. . . .

Вицепремиерът Цветанов напълно, абсолютно, тотално и изцяло отхвърли възможността въпросните ракети да са били откраднати от взривилия се по-рано склад за съхранение и унищожаване на боеприпаси край ямболското село Лозенец, с цел продажба извън пределите на страната, и отхвърли всякаква вероятност самият взрив да е имал за цел да прикрие въпросната кражба на ракетите, за която все още дори не е абсолютно ясно дали е кражба, или просто някакво недоразумение, поради несъгласуваност в работата на специалните служби.

 

Like this:

Like Зареждане…

Related