Украинската певица Ани Лорак – гост-звезда в лятното турне на Филип Киркоров в България – Видео трейлър

10
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Красавицата пристига у нас заедно със своя ментор, за да се включи в супер-шоуто „ДРУGOY“

Няколко седмици преди старта на националното лятно турне на Филип Киркоров „ДруGoy“ в България, кралят на руския поп оповести новината, че заедно с него у нас ще пристигне и украинската поп-звезда Ани Лорак. Изпълнителката, която е близка приятелка и протеже на Киркоров от години, ще вземе специално участие във всеки от четирите концерти по време на обиколката му у нас. Грандиозните представления ще стартират от зала 1 на НДК в София (29.06) и ще преминат през сцените на летните театри в Пловдив (01.07), Бургас (02.07) и Варна (05.07). Вторият концерт по програма в Пловдив, обявен първоначално за 30 юни, ще се състои на 1 юли от 21:00ч. Промяната на датата се налага поради спецификата в изграждането на сцената в Летен театър Пловдив. Организаторите на турнето – компания „DEGRIS“ издават, че по време на всеки спектакъл, появата на Ани Лорак на сцената ще впечатлява публиката със своята зрелищност. На фона на осеяно със стотици звезди нощно небе, красавицата ще се спуска от върха на сцената, възседнала гигантски полумесец. Заедно със своя близък приятел и ментор – Филип Киркоров, двамата ще изпълнят в дует песента «Гимн уходящим мечтам» („Химн на отиващата си мечта“). В паузите между песните в шоуто „ДруGoy“, чрез гигантски видеопроекции Филип Киркоров ще преминава като през врата във времето – от реалността на сцената в друг свят, където размишлява на философски теми с Бог.

Близкото приятелство между 33-годишната украинска певица и актриса Ани Лорак и Филип Киркоров се заражда с участието й в конкурса „Евровизия“ през 2008 г., когато знойната красавица представя родината си с песента „Shady Lady“, продуцирана от самия Киркоров. Най-коментираната клюка по това време е суперскъпия тоалет на Ани, ушит от дизайнера Роберто Кавали, за който кралят на руския поп дава 200 000 долара. Украинската звезда е позната на родната публика и от гостуването й в музикалното шоу „Music Idol“ през 2008-ма, за да промотира конкурсната си песен и коментира изпълненията на участниците. В едно свое интервю по време на престоя си у нас Ани Лорак казва, че когато е с Филип в България, се чувства българка. На 7 април 2012, Филип Киркоров стана кръстник на първородната й дъщеричка София, а ден по-късно Ани присъства на кръщенето на малката Алла-Виктория в Москва. От началото на познанството им, ексцентричният изпълнител подкрепя украинската звезда във всичко, и определя Ани Лорак в живота си като „моя приятелка, сестра и кръстница“.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, можете да намерите в мрежата на EVENTIM и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас. Организатор на концертите – продуцентска компания DEGRIS. Генерален спонсор на турнето – компания „ЛУКОЙЛ“.

Националното лятно турне на Филип Киркоров в България 2012, се осъществява с медийната подкрепа на БГ Радио, Радио Веселина, Радио Романтика, Радио Bravo, Радио Power FM, телевизия BBT и национална информационна агенция БГНЕС.

Видео с юбилейния концерт „ДруGoy“ в Кремъл: 

За Ани Лорак:

Ани Лорак е родена на 27 септември 1978-та в градчето Кицман, Черновицка област. Всяка една от песните й е 100% хит, а нейните албуми лидери по продажба в Украйна. Снимките й украсяват кориците на най-популярните издания в страната й. Ани Лорак (с рожденно име Каролина Куек) се сдобива със своя псевдоним през 1995 г., когато се записва за участие в руското тв шоу «Утренняя звезда». Поради участието обаче на друга певица от Русия с името Каролина, на бъдещата украинска звезда й дошло на ум да излезне от положението като прочете името си наобратно. Така за първи път Ани Лорак се ражда за музикалния шоубизнес. На 19 години изпълнителката получава отличието „Заслужен артист на Украйна“, превръщайки се в най-младата певица с подобно звание. Тя е притежателка на множество музикални награди, 5 златни албума и неведнъж е обявявана за „Певица на годината“ в Украйна. В нейната дискография се включват 10 албума, 2 сингъла, биографичен филм и 23 видеоклипа. Освен певица, композитор и текстописец, Ани Лорак успешно се изявява и като актриса в музикални филми и е собственик на ресторант «Angel – lounge» в центъра на Киев. Ани Лорак е удивително талантлива и всестранно надарена личност, която работи и като посланик на добра воля на УНИЦЕФ и ООН. На 15 август 2009-та, 30-годишната Ани Лорак се омъжва в Киев за турския бизнесмен Мурата Налкакиоглу, а 2011-та им се ражда дъщеричка, която кръщават София.