Футбол и мода – между стадиона и подиума

13
Добави коментар

Футбол и мода – между стадиона и подиума

Share on Facebook

Tweet

Pin on Pinterest

Нали не се съмнявате, че във футбола също има мода. Спортните брандове се надпреварват да измислят нови и удобни модели, материи и дизайн за всяко първенство и шампионат.

Футболистите от своя страна много често попадат в светлината на прожекторите не само демонстрирайки спортно майсторство, но и заради своя външен вид – както в спортен екип, така и в личен стил. Ако не сте се вглеждали в това какво носят футболистите на терена, а и извън него, сега е моментът…

Един от най-интригуващите в модно отношение футболисти безспорно е нападателят на Реал Мадрид, капитанът на португалския национален отбор Кристиано Роналдо. Неговото име винаги се асоциира с манекенки, пари, коли и разбира се много голове. Изключително талантлив на терена, той винаги е с безупречна прическа и екип.

Испанският защитник Серхио Рамос пък винаги привлича погледите със своя дързък и авантюристичен моден вкус. През годините той е сменил много стилове и те без изключение са предизвикателни.

Този пост няма да е пълен без присъствието на един от най-великите български футболисти. Скромен пред камерите, целеустремен и страхотно талантлив, Димитър Бербатов винаги демонстрира изключителен стил и присъствие както на официални церемонии, така и в по-неформални случаи.

Марио Балотели пък не пропуска да си направи екстравагантна прическа. Огненият му темперамент се проявява не само на терена, където често се държи предизвикателно. Очевидно Супер Марио обича да експериментира и с външния си вид.

Не, не сме забравили за най-популярния и вероятно най-суетния футболист – Дейвид Бекъм. Вижте го добре на все още парещата корица на юлския брой на британския Elle. Безспорно виртуоз във футбола, автор на стотици голове, Дейвид винаги се е радвал на внимание от журналисти и фенове заради своя секси и винаги моден външен вид…

Най-скъпият холандски национал и нападател на Арсенал Робин ван Перси притежава елегантен и ненатрапчив стил. Няма да го видите по модните корици, но семплото му обаяние може да вдъхнови всеки моден почитател.

Ако се включите в ежедневните игри, посветени на Евро 2012 в Сердика Център можете да спечелите изкушаващи награди от нашите модни марки. Елате при нас, гледайте вълнуващите футболни срещи на живо в приятната футболна зона и може да спечелите тениски от Celio, дамски и мъжки тениски от Esprit, подаръци и тениски с футболни мотиви от Reserved, Cropp town и House, ризи и 2 тениски от Teodor, ваучери за покупки от Andrew’s Fashion, City sport, Grand Optics и Kenvelo, тениски GPS tee от The North Face, подаръци от dm и карти Prima TryWeb от Mobiltel. И разбира се, големите награди от Sony и Sony Mobile.

Използвани са снимки от Facebook и Google+ страниците на футболистите