Складова техника | „Мотокар Сервиз” ООД официален представител на Linde Material Handling

3
Добави коментар

Складовата техника е предназначена за работа в складови помещения с идеално гладък под с възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи и транспортиране на палети. Електрическите палетни колички могат да бъдат ниско и високоповдигащи (стакери) намират приложение предимно в хранително-вкусовата и леката промишленост. Те позволяват обработване на палетизирани товари на височина до 5,30 м., възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи и транспортиране на палети. Ниското шаси предпазва краката на работника от наранявания. Linde-лостът за управление предпазва ръцете на оператора, а дизайнът му позволява използването на ръкавици.
Някои от моделите се предлагат с допълнителна платформа за водача (за правостоящ или седящ водач.

Комисионерите са модели за ниски нива на вдигане и транспортиране (с или без повдигателна уредба – до 2,50 м.) и за средни и високи нива на вдигане – от 3,30 м. до 9,20 м., като тези машини са оборудвани с платформа за издигане на оператора са предназначени за работа в складове, за събиране и групиране на различни товари (ордърпикинг). Тази гама машини оптимизират напълно процеса на поредно вземане и събиране на товарите.

Ричтраците са високоповдигащи електрокари с плъзгаща повдигателна уредба. Височината на повдигане достига до 11,45 м , което позволява обслужването на най- високите нива на стелажите. Задвижването се извършва от ново поколение променливотокови електродвигатели Linde, които не се нуждаят от обслужване , а също така и енергоспестяваща система позваляваща ниска консумация на енергия.
Тристранно-обработващите електрически машини Linde са предназначени да оперират с палетизирани товари с тегло до 1,5 тона във възможно най-тесните работни коридори (1,80 метра) , като същевременно позволяват повдигане на товари на височини дори над 14 метра. Kонцепцията за използване на тристранно-обработващи машини се прилага с цел оптимално използване на складовото пространство и постигане на възможно най-голям брой палетоместа, които да могат да бъдат обслужвани по най-бързия начин при най-ниски oпeративни разходи.

В зависимост от спецификата на приложението им , както с електролитна тягова батерия , така и с гелова тягова батерия. Могат да бъдат оборудвани за работа при минусови температури, в хладилни камери (до -35ºС).

Фирма „Мотокар Сервиз“ ООД предлага на своите клиенти и рециклирана складова техника.