10-те най- калорични храни

1
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

Ако сте почитатели на така наречените junk foods и често без свян похапвате вискокалорични „вкусотийки“, и ако нямате нищо против да се превърнете бързо в трудноподвижни прасета – то тази статия е точно за вас! Забравете мазните банички, дюнери и пици, защото на вашето внимание представяме десетте най- калорични храни в света, които могат за отрицателно време да ви вкарат в гроба или поне да ви съсипят здравето и фигурата завинаги..

Хот-дог с бекон – Това не е обикновен хот-дог с парченца бекон, а наденичка обилно намазана с домашно чили и завита в голямо количество пушен бекон! Вярно, че в един такъв хот-дог има наситени мазнини, които обикновеният човек приема за една година, но е „яко вкусен“!

 
 

Пържени бисквитки „Орео“ – Не ви е хрумвало нали? Всяка бисквитка се потапя в смес за палачинки и се пържи в мазнина. Хем сладко, хем мазно!

 
 

Сандвич с бекон и кленов сироп – Невероятният продукт на американската кулинария съдържа в себе си девет парчета бекон, три задушени хот-дога, чипс покрит в сирене, сос от печено месо, голяма френска багета, 12 яйца и кленов сироп!!!

 
 

Шоко бургер – Това разбива! Шоколадовият бургер представлява „кюфте“ от чист млечен шоколад, върху който е разтопен бонбон!?!? Въпросното се поставя в сладко хлебче и е сервирано с ягодов сироп, който играе ролята на кетчуп и разтопен бял шоколад- майонеза. Диабета е почти гарантиран…

 
 

Хот-дог на клечка – Уникално направо! Хот-дог на клечка обвит в пържени картофи. Какво повече му трябва на вашето сърце?

 
 

Беконов милкшейк – Поредният мега продукт на американската промишленост! Малката версия е 450 милилитра и съдържа в себе си 773 калории, 40 грама мазнини и 75 грама захари. Голямата версия, която е около 670 милилитра съдържа 54 грама мазнини и 1081 калории.

 
 

Бургер „Лутър“ – Хамбургер или чийзбургер с една или повече глазирани понички вместо хлебче. За произходът на този сандвич се водят спорове, а вариациите му съдържат между 800 и 1 500 калории. Лудница!

 
 

Шоко пица – Да, има и такова нещо! Шоколадовата пица представлява тънък тестен блат, върху който са разтопени двойни шоколадови кубчета, бонбони, парченца от лешников десерт, банани и фъстъчено масло. Много добре върви с чаша кола и чипс.

 
 

Бургер „Костенурка“ – Кюфте за бургер, заедно с няколко хот-дога, които оформят крайниците и главата, поръсен със сирене Чедър и обвит в пушен бекон. Магия за артериите и сърцето!

 
 

Пържена Кока – Кола – Оооо ДА! Въпросното представлява замразени парченца тесто с вкус на кола, които са покрити с концентриран Coca-Cola сироп, бита сметана, канелена захар и черешка. Всяка чашка от този десерт съдържа само 830 калории. NICE 🙂
 

Въпреки всички тези „деликатеси“ екипът на MyBody.bg Ви препоръчва старателно да ги изключите от менюто си, да се храните здравословно, да спортувате редовно и най- вече да се радвате на крепко здраве и перфектна фигура.