Най-актуалните хип-хоп артисти се събират в крюто BG HIP HOP U.N.I.T.Y. за SPIRIT-a

5
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Грандиозното хип-хоп шоу, което ни очаква в първата вечер на SPIRIT of Burgas с изпълненията на Tinie Tempah, Ms. Dynamite и големия Busta Rhymes, ще бъде подобаващо подгрято от BG HIP HOP U.N.I.T.Y.

Специално за петото издание на най-големия музикален фестивал в България едни от най-популярните български артисти в момента и водещи всички класации у нас са подготвили незабравимо изживяване.   За първи път на 3 август на една сцена се качват Bobo & The Gang, 100 КИЛА, Лора Караджова, Jahmmi Youth и Alex P.

Едва ли някой от тях има нужда от представяне, така че може да сме абсолютно сигурни, че лятното настроение и най-новата българска музика ударно ще подгреят всички фенове преди на сцената да се качи „най-бързата рима” Busta Rhymes.  

Освен добре познатите хитове на всеки един от членовете на BG HIP HOP U.N.I.T.Y., сред които и абсолютният летен хит „Дим да ме няма” (Графа & Bobo, feat. Печенката), на главната сцена ще има много изненади, гост изпълнители и неочаквани миксове, които ще видят бял свят за първи път именно пред публиката на SPIRIT of Burgas.  

Цени на билетите до 09 юли:

§         SPIRIT of Burgas 3-day Full Festival Pass – 200 BGN/SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/

§         SPIRIT of Burgas 3-day Pass – 130 BGN

§         Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 3-day Pass – 90 BGN  

§         SPIRIT of Burgas 1-day Full Festival Pass – 90 BGN /SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/

§         SPIRIT of Burgas 1-day Pass – 60 BGN

§         Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 1-day Pass – 35 BGN    

От 01 юли стартира продажбата на билети през мрежата на EasyPay и ePay.bg, както и продажбата на билети за къмпинга на SPIRIT of Burgas.  

От 09 юли стартира и продажбата на ISIC и DSK Direct билетите, които дават 20% отстъпка от цената на билетите, които ще се продават на входа на фестивала. ISIC билетите ще се продават в офисите на USIT Colors, както и на: www.isic.bg Количеството на билетите с отстъпка е ограничено и цените ще важат до изчерпване на количествата. Намалението е само за 3-дневни билети. Билетите са в продажба в мрежата на www.Eventim.bg