Обувките на Пепеляшка от Кристиан Лубутен » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Геният в дизайна на обувки Кристиан Лубутен сътвори поредният разкошен чифт. Компания „Дисни“ го покани, за да извае своя версия на прочутите пантофки на „Пепеляшка“. Поводът е излизането нов вариант на детското филмче. Версията ще бъде с кристална цифрова картина и озвучаване. Обувките ще бъдат лимитиран брой – само 20 чифта.

Кристиан Лубутен сподели, че е почерпил вдъхновение от оригиналната история за създаването на пантофките.

„Пепеляшка е иконичен образ, не само когато става въпрос за грация и приказна любов, но и когато говорим за обувки. Мечтите са съществен фактор в създаването на дизайна.

Историята на Пепеляшка ме направляваше, докато творях. Всичко, което ми беше необходимо, беше изписано върху страниците. Светът на фантазията е безграничен и винаги има щастлив край“, разказа дизайнерът.

От Дисни направиха изявление, в което се съобщава, че фината дантела с кристали, има за цел да придаде на пантофките вълшебен вид.

„Две искрящи пеперуди красиво отпочиват върху обувките – едната върху предната им част, а другата – над осеяните с кристали високи токчета, леко докосвайки глезена. Прочутите червени подметки на Кристиан Лубутен са финалният вълнуващ щрих в „оживелите“ отново пантофки на Пепеляшка“, пише в пресъобщението.