Морски интериор у дома » eMODNO у дома

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Морската тематика е една от любимите за много хора, независимо дали става дума за мода в облеклата или интериора. Мечтаните екзотични дестинации с лазурни брегове, любовта към морето, почивката на плажа, емоциите, раждащи се там и чувството за свобода, което носи морето –  не случайно са го превърнали в един от най-предпочитаните стайлингови мотиви.

Няма значение дали живеете близо до морския бряг или той е на далечни километри от жилището ви, защото ако имате фантазия и желание, с лекота може да пренесете морското настроение в дома си. Тематиката е ясна – детайлите в интериора зависят от личните ви предпочитания и мотивите, които ще ви накарат се да почувствате най-добре.

Може да изберете само декоративни елементи, украсени с миди, рапани, морски звезди, риби и други морски обитатели. Предлагат се най-различни аксесоари за дома, оформени в морски стил. Ако сте сръчни и обичате да майсторите, не се колебайте да създадете нещо ръчно и уникално с материали събрани от плажа (или закупени от подходящ магазин).

Страхотно настроение създават възглавниците с морски принтове или щампа на райета. Килими, пердета, покривки, кърпи за баня или спално бельо в този стил могат да обогатят морското звучене в различните стаи на жилището ви.

Като цяло всички нюанси на синия цвят допринасят за лятната атмосфера у дома – от прекрасното тюркоазено до наситеното тъмно синьо. Бяло, екрю и пясъчните оттенъци също са добър избор, който може да съчетаете със синята гама. Ратановите мебели и естествените материали ще внесат още романтични нотки във вашия дом, защото ги свързваме с прекрасните лаундж барове по крайбрежието.

Автор: Делица Цонева