Бански 2012 – под дъгата и обратно

30
Добави коментар

Бански 2012 – под дъгата и обратно

Share on Facebook

Tweet

Pin on Pinterest

Ето го морският сезон – време за плаж, бриз, вълни и вълнения. За да сте добре подготвени за сезона, вижте какви са последните тенденции при плажното облекло за сезона.

Ако нещо ви прави силно впечатление, докато се разхождате из магазините в търсене на бански тези дни, това сигурно е разнообразието от цветове. Сякаш дъгата се е изсипала в банските костюми, правейки ги шарени, непослушни и забавни.

С дъх на море
Като оставим настрана вечните и класически модели в бяло и червено, морските тонове са супер актуални. Морскосиньо, тюркоаз в комбинация с червено, пъстри съчетания със светло синьо – ако това е моделът, който ще сложите в куфара си, браво на вас.

Неоновите цветове в тази гама също се налагат, но не бързайте да ги комбинирате смело, ако не сте убедени, че комбинациите наистина са оригинални.

Аромат на цветя
Ярките, пъстри и много свежи цветове, които напомнят за току-що откъснати цветя и плодове, властват на плажа. Лимонено, оранжево, малиново, морскосиньо, тревистозелено или пъстро на цветчета като пролетна поляна. Независимо дали избирате цял бански или в две части, изборът на цветове в най-различни нюанси и принтове сякаш е безкраен.

Голям хит това лято са флоралните мотиви на бански с една презрамка. Освен че са много секси, те са страхотни за вечерни партита на плажа. Може би не е добра идея да изберете такъв модел обаче, ако сте с голям бюст.

На една или две куки
Цветните прежди вдъхновяват друга тенденция при плажното облекло за лято 2012. Плетените бански както в приглушени пастелни тонове в ретро стил така и в смели цветови комбинации и изрязани модели са друг хит на сезона.

Цял бански
Целите бански костюми са с много изрязани елементи и ултра дълбоки деколтета. Те са в класическите черно, бяло или червено, но могат да бъдат изненадващи и оригинални с щампи на зигзаг и райе.

Принтове отново и завинаги
Животиснките принтове от леопард до зебра и калейдоскопичните фантазии нямат никакво намерение да си ходят. Отново и тази година модерни са всякакви шарки от света на флората и фауната. Райето малко или много отстъпва място на точките, които са другият хит този сезон.

Сега вече сте напълно готови за едно незабравимо лято. Не забравяйте високия фактор на крема против слънце, шапката и слънчевите очила. А кой модел ви изкуши най-много?