Над 20 000 души се включиха в масовото рок тържество на стадион „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” във всеки един от дните на SOFIA ROCK 2012!

Над 20 000 души се включиха в масовото рок тържество на стадион „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” във всеки един от дните на SOFIA ROCK 2012!

АКСЕЛ РОУЗ ЗАД СЦЕНАТА СЛЕД КОНЦЕРТА: „THIS IS IT! THIS IS IT! THIS IS WHAT THE REAL SHOW IS!"

Аксел Роуз и всички музиканти от Guns `n` Roses останаха изключително поласкани от невероятно емоционалния отговор на публиката на всеки един от хитовете на групата по време на първия им лайв в България. Шоуто на една от най-чаканите от българските фенове банди продължи малко повече от 3 часа, като известният с традиционно по-късното начало на концертите си Аксел Роуз изненада и публика, и организатори с желанието си да започне концерта няколко минути преди предвиденото.

Това е рекорд за групата в рамките на последното им турне. Аксел, който е популярен с пестеливостта си на думи към публиката, видимо се развълнува и преди да слезе от сцената, извика: „You are amazing, you are f***ing awesome!" („Вие сте невероятни, вие сте наистина страхотни!") А веднага след края на концерта фронтменът събра музикантите от Guns `n` Roses зад сцената, поздрави ги, прегърна ги и извика...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност