CACAO BEACH CLUB посреща първото юлско утро с музиката на DESO & KAISKI за JULY MORNING

2
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

JULY MORNING на CACAO BEACH – Ела за музиката, остани за изгрева

CACAO BEACH CLUB посреща първото юлско утро с музиката на DESO & KAISKI

Tрадиционното отбелязване на джулай морнинг тази година отново ще бъде там, където музиката е религия, плажът е декор, а изгревите – неповторими. А ако има събитие емблематично за CACAO BEACH Club, то това е JULY MORNING. На 30 юни новият CACAO BEACH Club ще събере в едно хармонично цяло енергичната и мелодична музика на диджеите DESO и KAISKI с обаянието на морския изгрев.

С изцяло нова конструкция и пространствена концепция, клубът ще посрещне всички, които имат отношение към електронната музика, в този специален ден. За положителните вибрации традиционно ще допринесат DESO и KAISKI, които неведнъж са обрисували с музиката си изгрева, правейки го още по-красив.

Билети за събитието се продават на цена от 15 лв. в 83 бензиностанции на OMV в цялата страна, както и в мрежата на EVENTIM.BG

DJ DESO e познат на клубната сцена и е част от нея вече 20 години, като е пускал в едни от най-култовите заведения в София. Имал е честта да работи рамо до рамо с много от големите имена на електронната сцена в световен мащаб. Тракът му „Nobody“ е една от най-популярните български продукции през лятото на 2013-та и без съмнение ще го чуем в нощта на 30 юни.

KAISKI, познат от 10 години със своите сетове и авторски продукции диджеят и продуцент залага на различни жанрове на съвременния клубен саунд – от deep и nu-disco, до неговите по-твърди вариации. Музиката му е съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.