Луксозен кожен шах от Gucci » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Италианската модна марка Гучи реши да зарадва почитателите на шаха, пускайки на пазара необичаен луксозен сет за популярната игра. Комплектът е изработен от скъпа кожа и има ултра елегантна визия, която със сигурност ще допадне на ценителите на изисканите предмети.

Фигурите за игра са с нетипичен, но много интересен и изчистен дизайн. Те не са със стандартния облик, а са плоски и наподобяват кръгли пулове за игра на табла. Върху всяка „фигурка“ е гравиран знак, който показва дали играете с царица, офицер, кон, топ и т.н.

Самият шах е изработен от тъмнокафява кожена тапицерия с шоколадов цвят в комбинация със слонова кост. Цилиндрична опаковка, с щампа на луксозния бранд, побира целия елегантен сет за шах. Полето за игра също е кожено и е оконтурено с логото на марката. Стилни торбички в кафяво за предназначени, за да съхраняват фигурите на играчите.

Комплектът  може да се закупи за 4 350 долара, което е доста висока цена, но ние сме сигурни, че ценителите на лукса с удоволствие биха си позволили подобен разкош. Страхотният сет ще се продава в бутиците на Gucci по целия свят.

Преди време от Armani пуснаха на пазара подобно луксозно предложение, само че за игра на покер. Повече информация вижте ТУК!

Автор: Делица Цонева