Изневярата на Кристен Стюарт – документирана видяна 13992 коментари 20

4
Добави коментар
mix
mix

Актрисата Кристен Стюарт се извини публично на половинката си Робърт Патинсън за изневярата си с режисьора Рупърт Сандърс.

Вчера сп. US Weekly публикува снимки, на които се вижда как 22-годишната актриса е в обятията на 41-годишния Рупърт.

Режисьорът е женен за модела Либърти Рос, двамата имат две деца.

„Много съжалявам за болката и срама, които причиних на близките си, както и на всички засегнати” – казала Кристен според сп. People.

“Този момент на недискретност застраши най-важното нещо в живота ми – човека когото обичам и когото уважавам най-много, обичам го, обичам го, съжалявам.”

Все още няма официално изявление от Робърт Патинсън, но пък режисьорът Рупърт Сандърс побърза да се извини публично на семейството си: „Изключително много съжалявам за болката, която причиних на семейството си. Моята красива съпруга и милите ми деца са всичко, което имам на този свят. Обичам ги с цялото си сърце. Моля се да успеем да преминем през всичко това заедно”.

В стремежа си да се откъсне от филма „Здрач”, Кристен Стюарт прие ролята в дебютния филм на Рупърт Сандърс „Снежанка и ловецът“, чиито бюджет бе 170 милиона долара. Интересен факт е, че съпругата на режисьора играе майката на героинята на Кристен във филма.

Вчера пресата гръмна с новината, че Стюарт е засечена миналия вторник в обятията на женения Сандърс и дори е била щракната от папараци.

Двамата били засечени в Pacific View Trail, на място от която се разкрива гледка към известния надпис Hollywood.

На премиерата на филма „Снежанка и ловецът“

На премиерата на „Снежанка и ловецът“