Упражнения по стил: Нина Добрев » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Едва ли е нужно да описваме с подробности, коя е Нина Добрев и какво е постигнала. Младата актриса е добре позната на целия свят и у нас. Българският й произход ни кара да се гордеем с нейните успехи всеки път, когато я виждаме на големи светски събития или из медийното пространство, където обикновено за нея се сипят суперлативи.

Естественото излъчване на Нина, огромният й чар, актьорски талант и безупречен стил я превърнаха в една от новите любими холивудски знаменитости. Красивата брюнетка периодично е част от седмичната ни класация за „модна икона на седмицата”, затова решихме да съберем на едно място голяма част от нейните добре подбрани аутфити, през последните години.

Участието на Нина в сериала „Дневниците на вампира” й осигури постоянно присъствие на различни мероприятия, редом до най-големите звезди, чийто стил всички модни критици следят с интерес. Нали си е отчасти „наше момиче”, ние също и се радваме от сърце, а още по-щастливи ни прави фактът, че Добрев успява да блесне с прекрасна визия, всеки път когато я видим.

Стилът на актрисата е интересен, защото тя не се страхува да експериментира с различни цветове, кройки и цялостното си излъчване. Отива й почти цялата палитра от нюанси, а всеки цвят придава индивидуално звучене на избраната визия. Звездата умее да бъде както женствена и шикозна, така и романтична или пък по-детски игрива.

Добрев е неотразима с елегантни вечерни рокли с шлейф или воали, но категорично младата дама впечатлява и с къси коктейлни модели, които подчертават свежото й младежко излъчване. Актрисата често залага на тоалети с асиметрични, разчупени форми, които комбинира с кокетни чанти и стилни обувки.

Впечатление ни прави, че Jimmy Choo е един от любимите дизайнери за обувки на Нина. Тя успява да съчетае неговите творения по-перфектен начин с облеклото си.

Освен че грабва вниманието на червения килим, звездата от „Дневниците на вампира” умее да изглежда атрактивно и в ежедневието. Стрийт попаденията на Нина са семпли, но много ефектни. Тя смело съчетава различни облекла и акцентира с интересни аксесоари. Актрисата обожава шапките. Виждали сме я със страхотни барети, бомбета, каскети, които подчертават живия поглед на чаровницата и завършват стайлинга й по-чудесен начин.

Няма как да пренебрегнем прическите на звездата, с които тя често експериментира и то успешно. Обожаваме елегантните й трансформации, особено когато нежни букли придават чувственост и сексапил на Нина. Не по-малко очарователна обаче е с права или дигната на кок коса.

Автор: Делица Цонева