Сходимост между зодиакалните знаци – ВЕЗНИ | КАРМИЧНИЯТ КРЪГ | СВЕТЛАНА ТИЛКОВА – АЛЕНА | ХОРОСКОП

1
Добави коментар
karmkrag
karmkrag

Сходимост между зодиакалните знаци – ВЕЗНИ

03 авг 2012
Светлана Тилкова – Алена
Астрология и номерология
5601 
Коментарите са изключени

В седмата от дванадесет поредни статии, ще ви представя информация, свързана с популярно известната сходимост на зодиакалните знаци, конкретно отнасяща се до зодия Везни.

Тя ви дава ориентир, но за да се каже категорично дали двама партньори са сходими и могат да създадат хармонично семейство, е необходимо изготвянето на партньорски хороскоп. Често два коренно различни зодиакални знака, могат да се окажат хармонично съчетание, ако техните планети и аспекти в личните им звездни карти и съгласно синастрията, се съчетават добре.

ВЕЗНИ И ЗНАЦИТЕ ОТ ЗОДИАКА

Везни / Овен

Везните са прекалено непостоянни и с неясен поглед в бъдещето по мнение на Овена. От друга страна, агресивността на Овена може да повлияе върху оригиналността на Везните. За съжаление Овенът винаги бърза да завладява и забравя, че Везните се стремят към романтика в чувствата и секса. Бракът между двамата е труден до невъзможен.

Везни / Телец

Привидно Везните и Телецът са в пълна хармония заради управителя на двата знака – Венера. За съжаление това впечатление е измамно заради непреодолимите различия между двамата и невъзможността на Телеца да изтърпи капризите и опитите на Везните да го унижава, неоценявайки качествата му.

Везни / Близнаци

Двамата партньори си допадат в сексуално отношение. Биха могли да се радват на една щастлива и успешна връзка. За съжаление по отношение на чувствата трудно могат да постигнат хармония. Ако преодолеят влюбчивостта си, желанието си да флиртуват, за да се чувстват желани и обичани, могат да бъдат щастливи заедно.

Везни / Рак

Ракът страда от собствените си комплекси и ще живее трудно с Везните заради тяхната несигурност и колебливост. Везните трудно могат да съчувстват с повод и без повод на Рака. Ракът започва да ревнува и с непрекъснатите си съмнения подтиква Везните към изневяра, която води до край на връзката или на брака им.

Везни / Лъв

Везните може да съжителстват с Лъва и да създадат семейство, но отново условието е в компромиса. Трудно могат да приемат, че другият е по-блестящ и привлича повече вниманието на околните. Или трябва да бъдат в различни компании, или да се примирят, че рядко ще се движат сред обществото, за да не се нараняват с взаимни обиди.

Везни / Дева

Везни и Дева не успяват да постигнат хармония в отношенията си. На Везните винаги им е необходимо много жизнено пространство. Девата трудно се примирява с непрекъснатия стремеж към промени на Везните и липсата на желание да се съобрази с реда на Дева.

Везни / Везни

Родените във Везни са много чувствителни и добри любовници. Склонни са да търсят своята голяма любов, която често се превръща в любовна драма. След като изживеят разочарованието, са готови години наред да търсят своя идеален партньор, но за съжаление са прекалено меки и отстъпчиви и тази задача не е лека за тях. Тъй като Венера управлява знака Везни, жената Везни е опитна в изкуството на Любовта. Предпочита мъжът до нея да я обожава, да се грижи за нея, очите му да гледат само в нея и винаги да предусеща нейните желания. Ако е създала семейство и нещата не вървят както трябва, тя се превръща в заядлива, дребнава и вечно недоволна жена. Обожава тялото си. Обича да се излежава до късно и да бъде глезена със закуска в леглото.

Мъжът Везни се поддава прекалено лесно на ласкателства. Няма да се затрудните да го накарате да направи всичко за вас или да ви купи мечтания подарък, ако го обсипете с ласкателства и комплименти. Често попада в мрежите на агресивни жени заради нежеланието да наранява чувствата на другите хора. Лесно се влюбва, а когато е попаднал на неподходяща партньорка, предпочита да търпи проблемите във връзката или в брака, пред възможността да тръгне към раздяла, свързана с неизбежните проблеми и разправии. Когато решите да се жените, изобщо не го занимавайте с подготовката на сватбеното тържество. Той ще ви е благодарен за този жест. За него сексът е преживяване. Не е верен, защото не вижда нищо лошо в това да има няколко партньорки едновременно. Често между мъжете Везни се срещат бисексуални.

Когато се съберат двама партньори Везни, те непрекъснато ще си говорят и ще обясняват един на друг какво мислят. Ще кроят общи планове. За съжаление задушевните и спокойни разговори в началото на брака им след време ще се превърнат в непрекъснати безпочвени спорове, водещи до разправии. Ако чувствата им са силни, с компромиси от двете страни биха могли да изживеят живота си заедно. Няма да имат проблеми в материално отношение и ще успяват да задоволят стремежа си към лукс, красиви предмети, бижута и дрехи.

Везни / Скорпион

Скорпионът и Везните са устремени към ръководната роля и в партньорските отношения, и в брака, но Везните биха я предоставили на Скорпиона, ако имат интерес от това. Двамата могат да постигнат хармония с цената на взимни компромиси, а също и ако Скорпионът не забравя желанието на Везните да общуват непрекъснато и често осигурява поводи за празненства.

Везни / Стрелец

И двамата партньори си приличат по нежеланието да вземат решение и да създадат семейство. Между тях може да съществува хармония, защото еднакво силно желаят да осъществят идеите си. За съжаление Стрелецът е прекалено независим даже за свободолюбивите Везни. Ако успеят да постигнат хармония и да намерят златната среда в отношенията си, могат да си гарантират стабилна и дълготрайна връзка.

Везни / Козирог

Козирогът със сигурност ще даде нужната стабилност на Везните, но трябва да им обръща достатъчно внимание и да ги глези с подаръци. Ако Везните не преодолеят нежеланието си да спазват реда, наложен от Козирога, а Козирогът не се постарае да разчупи монотонното си ежедневие, за да осигури развлечения на Везните, връзката им няма да издържи на изпитанията.

Везни / Водолей

Двамата партньори ще съжителстват трудно, въпреки че се привличат и си помагат взаимно. Водолеят няма да задоволява капризите на Везните и ще се ядосва от непрекъснатото пилеене на пари. Сексуалният им живот е пълноценен и би могъл да се превърне в предпоставка за перспективен брак, ако преодолеят различията помежду си.

Везни / Риби

Везните са предпочитани партньори, защото са изпълнени с повече съчувствие към хората, подвластни на зодиакалния знак Риби. Въпреки това съвместният им живот няма да бъде лесен, защото Везните не обичат да усещат нечия прекалена обвързаност, а Рибите ще се чувстват самотни, ако не искат да последват Везните в поредната им луда идея или поредното приключение.

tweet