Сходимост между зодиакалните знаци – СКОРПИОН | КАРМИЧНИЯТ КРЪГ | СВЕТЛАНА ТИЛКОВА – АЛЕНА | ХОРОСКОП

2
Добави коментар
karmkrag
karmkrag

Сходимост между зодиакалните знаци – СКОРПИОН

05 авг 2012
Светлана Тилкова – Алена
Астрология и номерология
9884 
Коментарите са изключени

В осмата от дванадесет поредни статии, ще ви представя информация, свързана с популярно известната сходимост на зодиакалните знаци, конкретно отнасяща се до зодия Скорпион.

Тя ви дава ориентир, но за да се каже категорично дали двама партньори са сходими и могат да създадат хармонично семейство, е необходимо изготвянето на партньорски хороскоп. Често два коренно различни зодиакални знака, могат да се окажат хармонично съчетание, ако техните планети и аспекти в личните им звездни карти и съгласно синастрията, се съчетават добре.

СКОРПИОН И ЗНАЦИТЕ ОТ ЗОДИАКА

Скорпион / Овен

Двата знака могат да се разбират добре, защото Скорпионът също е управляван и от Марс. Въпреки това на Овена ще бъде трудно да разбере прикритата същност на Скорпиона, но това не е повод за раздяла. Връзката им може да бъде нестабилна и бракът между двамата да изглежда невъзможен, но Съдбата често е на тяхна страна.

Скорпион / Телец

Между Скорпиона и Телеца може да има много приятни мигове, но в някои моменти и бурни разправии. Взаимното доверие и споделените желания ще им осигурят щастие. Не се изкушават от странични връзки. Страшно е, ако двамата едновременно са ядосани.

Скорпион / Близнаци

Скорпионът е прекалено страстен в секса за Близнаци, но все пак има вратичка за контакти. Скорпионът е прекалено ревнив към Близнаците, които се страхуват да не им бъде отнета личната свобода и бягат в желанието си да я съхранят. Въпреки всички трудности в отношенията им между тях съществува силно сексуално привличане, което ще им помогне да създадат стабилна връзка.

Скорпион / Рак

Скорпионът е способен сериозно да нарани Рака със своята ирония и остри забележки. В сексуално отношение Ракът и Скорпионът са идеалната двойка. Ако чувствата им са достатъчно силни, двамата могат да създадат хармонично семейство, в което Ракът ще има закрилата на Скорпиона.

Скорпион / Лъв

Двамата партньори съжителстват трудно. Лъвът се стреми към кариера, а Скорпионът трудно му прощава прекаленото отдаване на професионалните задължения и непрекъснато проявява ревността си. Въпреки това може да живеят в хармония, ако не допускат материални проблеми и създадат деца, които да заздравят брака им.

Скорпион / Дева

Двамата партньори се разбират добре, въпреки че Девата потиска сексуалните желания на Скорпиона. Могат да бъдат идеални любовници и семейни партньори, но не и приятели.

Скорпион / Везни

Скорпионът и Везните еднакво се стремят към ръководната роля в партньорските отношения и в брака. Двамата могат да постигнат хармония с цената на взимни компромиси, а също и ако Скорпионът не забравя желанието на Везните да общуват непрекъснато и често осигурява поводи за празненства.

Скорпион / Скорпион

Скорпионът привлича неудържимо противоположния пол, въпреки че непрекъснато залита в крайности – от горещи чувства към ледена омраза. Прекалено чувствителен е, но в същото време не му липсва интелект и духовност. Винаги се стреми да получи онази силна обич, за която копнее през целия си живот. Бракът със Скорпион е труден, вълнуващ и бурен. Стреми се към личната си свобода, затова може да създаде семейство след своята 40-а година.

Жената Скорпион е чувствена и страстна и се отнася прекалено сериозно към любовта. В спалнята е прекалено взискателна. Най-големият є недостатък е ревността. Способна е постоянно да открива изневери, съществуващи само в нейното въображение. Може да вдигне грандиозен скандал и на публично място, ако заподозре партньора си в опит да ухажва друга жена. Знае как да постига целите си. Пазете се да не я разгневите, защото се превръща в разрушителна стихия. Не прощава предателството и не се спира пред никакви прегради, когато иска да си отмъсти. Ако сте є верни, тя също ще е вярна, добра съпруга, майка и домакиня.

Мъжът Скорпион е подвластен напълно на половата си мощ, която ръководи изцяло живота му. Подчинявайки се на нагона си, той не мисли за последствията. Въпреки че в очите на хората се превръща в непоправим Дон Жуан, той не се съобразява с чуждото мнение, а продължава да търси поредната любовна авантюра. Трудно се контролира, затова с него не е възможен просто флирт. Твърде лесно си създава врагове заради необуздания си нрав. Прекалено досаден е понякога, но пък в приятелствата е верен, ако не го предадат. За него сексът е игра, но за съжаление се впуска да завладява сърцата на жени, които са харесвани от много други хора. След това прекалява с ревността си, но трудно може да се промени.

Ако двамата партньори са родени в Скорпион, те са еднакво сложни и в чувствата, и в отмъстителността, и в ревността си. Прекалено властни са, за да допуснат да попаднат във властта на другия. Във всяка ситуация ще се борят за надмощие. Притежават силно развито собственическо чувство. Когато са на различно мнение дори и по най-незначителния въпрос, те неизбежно се хващат за косите и скоро връзката е изхвърлена през вратата и забравена, но не напълно заради предстоящото отмъщение. Ако създадат семейство, те непрекъснато се разделят и събират. Най-страшното е, че и двамата мъстят непрекъснато един на друг, ако са се наранили взаимно, защото всеки търси вината в другия, а не в себе си.

Скорпион / Стрелец

Стрелецът подкрепя Скорпиона с позитивното си отношение към живота. В сексуално отношение са с различен темперамент, но могат да постигнат хармония с цената на не малко компромиси.

Скорпион / Козирог

Козирогът дава възможност на Скорпиона да изяви заложбите си. Дарява му необходимата стабилност, но между двамата със сигурност ще прехвърчат искри, ако не решат на кого принадлежи ръководната роля в отношенията им.

Скорпион / Водолей

Агресивният Скорпион и чувствителният Водолей са способни да съжителстват заедно само ако се въоръжат с търпение и добро желание. Въпреки това двата знака са в състояние да постигнат много, ако имат обща цел не само в партньорството, а и в любовта и брака. Връзката им ще бъде взривоопасна, но страстна. Стига да поискат, могат да намерят компромиса и да останат заедно.

Скорпион / Риби

Скорпионът се интересува винаги от себе си и без да иска, може да нарани Рибите. Между тях съществува силно привличане, което въпреки непрекъснатите конфликти и нежелание да се примирят с необходимостта да свикнат един с друг, може да прерасне в силна любов.

tweet