Виктория Бекъм създаде колекция рамки за очила » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Преди няколко дни Виктория Бекъм обяви, че пуска на пазара колекция с оптични рамки. Модната дизайнерка обедини усилията си с компания Cutler и Gross, за създаването на колекцията, включваща шест различни модела. Пош Спайс трудно успяла да открие чифт очила за късогледството си, които да отговарят на вкуса й и това станало повод за съвместния проект.

„Аз имам огромна нужда от очила и не успях да намеря такива, които да ми отиват или много да ми харесват. Поради това реших да създам собствени рамки. Сега ще нося собствени очила и би било хубаво да виждам най-сетне къде вървя“, сподели Бекъм пред сайта WWD, цитиран от БГНЕС.

Рамките, върху които е гравирана буквата „V“, ще се предлагат в три цвята, като цената ще варира от 295 до 340 паунда. Съпругът на Виктория Дейвид Бекъм бил голям почитател на унисекс колекцията, която е предназначена както за мъже, така и за жени.

Рамките са изработени ръчно в Италия от метал и ацетат и говорител на марката разкри, че линията ще бъде пусната в продажба в началото на следващата година. Модната империя на Виктория включва различни продукти като слънчеви очила, джинси, дамски и детски дрехи, чанти и парфюми – Intimately Beckham.