Звездни булки с тоалети на „Романтика Фешън“ » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дизайнерката София Борисова не почива и това лято. Тя с удоволствие изработи сватбените рокли на две популярни дами, които ще сключат брак на 15 август.

Във Варна заветното „да“ ще каже топ-моделката Петя Велкова, която стяга сватба заедно със своя избранник Васил. Манекенката, която дълги години е дефилирала по модния подиум с тоалети на „Романтика Фешън“ е избрала за най-щастливия си ден феерична рокля в екрю, която в горната си част представлява корсет. Тя е с дълга цепка и е изработена от копринен шифон, специално доставен от Франция. Тоалетът е съобразен с ритуала, който ще се проведе на плажа.

На същата дата ще се венчае младата и талантлива фолкпевица Роксана, която ще събере близки и колеги в комплекс „Царско село“. Тя си е харесала рокля от последната колекция на дизайнерката. Рокси ще блесне в корсет целия в дантела, съчетан с разкроена пола от италианска тафта. В ролята на кумове ще влязат Годжи и Софи Маринова, а купонът обещава да е зашеметяващ.

София Борисова продължава с предизвикателствата и вече подготвя за есента специално модно събитие, което ще изненада почитателите на „Романтика Фешън“.