Кристина Патрашкова влиза във „ВИП брадър“, пускат Кулезич за дразнител

1
Добави коментар
yApple

Снимка: Архив

Кристина Патрашкова влиза във „ВИП Брадър“, съобщи „България днес“. Напористата журналистка е приела офертата на продуцентите да се затвори сред себеподобни за три месеца в Къщата.

„Нищо не мога да коментирам“, заяви пред таблоида Патрашкова, която според договора си няма право да издава каквото и да е преди появата си в риалитито. На въпрос дали в Къщата влиза и съпругът й Иво Димитров, главната редакторка на в. „Галерия“ уточни: „Е, това вече е голяма измишльотина!“.

Каква е целта на продуцентите, канейки Патрашкова, се запитаха мнозина. За да провокират скандалната журналистка, сценаристите вероятно ще се опитат да й намерят някакъв дразнител, например нейната стара врагиня Люба Кулезич – друга поразяваща уста в журналистиката.

„Не знам какво би станало, ако ни съберат с Кулезич, още не съм казала, че влизам във „ВИП брадър“, коментира Патрашкова интригата.

Двете не пропускат случай да се клъвнат – на живо или задочно. Сблъсъкът между тази двойка в Къщата би бил епичен и може да влезе в историята на родната телевизия. Според други Патрашкова била избрана, за да потушава скандалите в риалитито, налагайки с дипломатичност мнението си.

Съгласие да живее в Къщата е дала вече и скандалната моделка Деси Зидарова. За нея отново се заговори, след като мъжът й бе арестуван за разпространение на дрога.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти