Онлайн телевизия на живо – безплатно -TVonline.bg

118
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

Онлайн Телевизия / Online TV

TVonline.BG стартира на 1 август 2012 година, като имаме за цел да ви предоставим качествена информация за всички български онлайн телевизии. Ако имате компютър и връзка с интернет може да се възползвате от новите технологии.     Днес  имате достъп до много  канали, които ще можете да гледате директно на PC-то си. Все повече хора предпочитат да гледат телевизия през компютъра си, като пускат любимите си телевизии на тяхната десктоп машина или лаптоп.  За да пуснете някой телевизионен канал на компютъра си не е нужно да използвате някой конкретен интернет провайдър. Сайта http://tvonline.bg – предоставя информация за въведените в него телевизии.

За да пуснете прочетете полезна информация за дадена телевизия или да пробвате да гледате онлайн телевизия е достатъчно да имате съвременна операционна система, например Windows, както и плеъри като Windows Media Player и Flash Player. За да започнете да се забавлявате кликнете на желаната телевизия по-долу и вижте дали има онлайн излъчване.

 

Докато гледате някоя от най-нашумелите телевизионни програми можете да получавате мейли, да вършите друга работа и дори да чатите в нета. Ако това не е радостна новина, то какво друго да е. Гледането на онлайн телевизия е удобно и за всеки, който пътува извън страната. След като пуснете лаптопа си може да гледате Шоуто на Слави, Отечествен Фронт, Код Криминално или друго култово предаване на най-известните Български ТВ канали.

В съвременна България се появяват и нови телевизии, които веднага предлагат възможността за гледане онлайн, което им прави чест. Искаме да ви предложим наш приятелски сайт – Gledalnik.com от който също може да научите интересни неща за онлайн телевизията. Каквото и да кажем трябва да признаем, че глобалната мрежа е изключително полезна за нас тъй като предоставя всякакви екстри и улеснения като гледане на онлайн телевизия, слушане на онлайн радио и достъп до най-новите мулитмедийни открития.

Пожелаваме ви приятни мигове в TVonline.BG

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 7.8/10 (107 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +8 (from 24 votes)

Онлайн Телевизия / Online TV, 7.8 out of 10 based on 107 ratings