И все пак краят на света ще бъде на 21 декември 2012- та ?!?

32
Добави коментар
naskoki
naskoki

Прогнозата на маите за края на света беше потвърдена от Ценко Симеонов- откривателят на черепа на извънземно същество в Родопите.

„Краят на света ще настъпи на 21 декември 2012- та година.  Още с изгрева на слъцето на Земята ще започнат гигантски катаклизми и ужасяващи разрушения. След тях повечето лоши и зли хора ще изчезнат. Ще оцелеят само духовно извисените хора. Техни водачи ще станат така наречените индигови деца. Те са кръстоска между човек и извънземно и от години тайно се заселват на Земята“- са разкрили извънземните същества при срещата си с уфолога от Асеновград Ценко Симеонов.

„След апокалипсиса лошите и негативните хора нямат бъдеще на Земята. Останалите ще бъдат прибрани от извънземните на техните кораби. Там безопасно ще преживеят катаклизмите. Ще бъдат върнати обратно след 8 месеца, развили невероятно много способностите и усещанията си. Водени от индиговите деца, те ще възстановят биополето на Земята, като започнат нов еволюционен цикъл“ – категоричен е Ценко Симеонов, който успя за пореден път да шокира света със своите изказвания.

Изследователят на паранормалните явления стана известен с намерения от него преди няколко години череп на извънземно същество в Родопите. Находката му бе изследвана в различни лаборатории по света, но и до днес никой не може да каже категорично чий е бил той и така произходът й остава загадка за учените…