Анална татуировка – нова мода или просто прищявка?

1
Добави коментар
vladigeorgiev
vladigeorgiev

Анална татуировка – нова мода или просто прищявка?

Преди години татуировките са били популярни само в затворите и между затворници. Но в днешно време не е така. Модата на татуировките е завлядяла целия свят без ограничения във възрастта. В днешно време е трудно да видите младо момче или момиче без татуировка по тялото. Всеки разумен човек си прави татуировка, която носи скрито значение за него и напомня му за някого или за нещо. Ние също подтикваме хората да помислят преди да се маркират за цял живот. Тук обаче ще видите нещо различно. Нещо, което едва ли сте виждали или сте се замисляли.

Става въпрос за девойка, която татуира своя анус. Но това не е всичко. 22 годишната героиня обрисува своя „заден вход“ не с какво да е, а със надписа „Тук бяха Генади и брат му“. Колко важни трябва да са 2 гаджета за теб(които са братя), за да напишеш имената им на такова място? Може би е похвално, че е различна от другите, че не е последвала примера на всички и да си нарисува цветя по гърба или краката, но кой нормален би си татуирал подобен надпис? В крайна сметка безмислието на едно момиче го прави популярно. Както казва един велик учен: „Във вселената има две неща, които са безкрайни – времето и човешката глупост. За първото, обаче, имам съмнения!”. Нека да видим какво казва тя във интервю: „Моята първа татуировка направих, когато бях на 17 години. Имах приятелка, която се представи за моя майка и даде разрешение да ми нарисуват фея на гърба.“ На въпрос дали боли този вид татуировка тя отговаря, че усещането е „много, много добро“. Зрители споделят, че татуирането на ануса е нещо много готино.

Изгледайте видеото и преценете дали това е лудост или следващата мода при татуировките.

This entry was posted by admin on 19/08/2012 at 20:52, and is filed under Статии. Follow any responses to this post through RSS 2.0.You can leave a response or trackback from your own site.