Само по парфюм с Николета Лозанова » Аромати

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Една от най-коментираните българки стана рекламно лице на парфюм. Николета Лозанова роди съвсем наскоро, но това не попречи на нейните професионални ангажименти и активно участие в светския живот.

Българската козметична компания Refan се спря именно на атрактивната брюнетка за рекламната кампания на новото си ухание. Парфюмът, който представя съпругата на футболиста Валери Божинов, се казва „LIGHT 192”. Ароматната композиция пленява с неустоимо въздействие – луксозно, женствено и съблазнително.

Във връхните нотки се улавя ухание на свежи цитруси, преливащи в аромат на портокалов цвят, жасмин , гардения. Базата е наситена с дълбок аромат, оставяйки кадифена следа на мускус, пачули и амбра.

Парфюмът е разработен съвместно с голямата френска парфюмерийна компания, която е партньор на „Рефан“ от 20 години. Цената на „LIGHT 192” е изключително достъпна, защото уханието може да бъде закупено само за 10 лв.

За опаковката и флакона Лозанова позира с ефирна рокля. В мрежата се появи и друг рекламен кадър, който е по-предизвикателен. На снимката сексапилната дама е захвърлила дрехите без свян, позирайки като морска богиня на екзотичен плаж. Само по парфюм, закичена с красива орхидея, Николета отново провокира публиката…