Ангелски тела на плажа » Папарак

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ангелите на Victoria’s secret са едни от най-горещите жени, любимки на милиони мъже по света. Женствени и красиви – те излъчват страхотно самочувствие и сексапил. Ние жените също обичаме да се възхищаваме на перфектните им тела. Харесва ни тяхната грация, която демонстрират и в ежедневието си, сякаш винаги пристъпват по котешката пътека.

Въпреки че всички сме ги виждали безброй пъти по бельо или сексапилни бански, днес ще се откъснем за миг от професионалните фотосесии, за да ги видим естествени и непринудени, по време на лятната им ваканция.

Подбрахме снимки на няколко от най-известните ангелски тела на плажа. Въпреки че са небрежни, те са също толкова съвършени, каквито ги виждаме на подиума или в кадрите от рекламните фотосесии.

Русокосото изкушение Кандис Суанепул и нейният дългогодишен приятел Херман Николи се насладиха на летните жеги в Маями.

Даутцен Кроус също избра плажа на Маями за почивка с приятели. Тя събираше бронзов загар със закачлив бански, изпъстрен с цветни шарки. Няма как да не отбележим, че топмоделът демонстрира перфектни мерки.

Раираният плажен аутфит на Кроус ни е любим, защото подхожда на обстановката!

Преди месеци Алесандра Амброзио роди второто си дете, а вече е в перфектна форма. Въпреки че прикрива коремчето си със спортен анорак, ние не се съмняваме, че скоро ще я видим на подиума.

Австралийката Миранда Кер, която също е майка , не отстъпва по съвършени мерки на Амброзио. Това лято Миранда, съпругът й Орландо Блум и сина им бяха на почивка в Бора Бора.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Секси звездни тела: Андреа

Летни жеги с Ирина Шейх

Под водата с Ким Кардашиян

Жизел – секси и бременна на плажа

Луиза и Ивет Григорови събират тен на „Дюни“

Риана се разгорещи на Хаваите

Йоана Крупа като секси волейболистка!