Ивайло Захариев – актьор от “Под прикритие” Хваща гората | bgbezgranici.com

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

I С “Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” ще го видим през септември
Вместо да разпуска на някой лъскав морски курорт с коктейли и нощни приключения, младият актьор Ивайло Захариев е избрал по-здравословен начин, но пълен с рискове. Той и съпругата му Миряна са любители на зеленината през лятото и предпочитат да разпускат сред балкани, гори и реки.
Любител на екстремния живот
Изпълнителят на главната роля на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” е планирал редица преживявания сред

чист въздух заедно с любимата си Миряна. Първо ще посетят Еленския балкан с една единствена цел – да почиват и съзерцават красотите му. Но след това лирично встъпление следва поредица от експерименти с адреналина. Двойката ще се посвети на рафтинг и на скално катерене в реални природни условия. Ивайло Захариев не е единственият любител на екстремния живот сред екипа на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”. Вече е изестна любовта на режисьора Жоро Костов и актьора Деян Донков към въздушните спортове, както манията на Део по сърфа и други забавления по вода. Филмът също обещава екстремни киноемоции за публиката от 14 септември!
Кинодебютът на Ивайло
Ивайл Захариев, когото вече познаваме добре от сериала “Под прикритие” всъщност дебютира в киното. Филмът, в който актьорът е застанал за първи път пред камера, е обещаващата българска гангстерска комедия “Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Филмът подгрява напрежението сред публиката от две години, когато бе сниман. Премиерата му трябваше да бъде тази пролет, но стана ясно, че се отлага за септември. Наред с куп звезди, сред които Асен Блатечки, Део, Дичо, Владо Въргала и проф. Илия Добрев, във филма се снимат и млади артисти.
Филмът разказва историята на двадесет и тригодишния студент Антон, по прякор “Красивия“. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари и да продължи следването си. “Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки със съмнителни лица (наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и много други.)