БНТ 2 онлайн – гледай на живо през интернет

10
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

БНТ 2 онлайн – гледай на живо през интернет

БНТ 2 онлайн – на живо през интернет напълно безплатно. Ако искате да гледате BNT 2 online  може да пробвате да последвате някоя от връзките по-долу:

http://tv.bnt.bg/bnt2/ -от официалният сайт с флаш плеър  /само за територията на България/, може да се гледа в 2 формата 16:9 и 4:3

За телевизия БНТ2:

БНТ 2 започва излъчване през 2011 година на 16 октомври, като заема мястото на всички регионални телевизии – БНТ2 София, БНТ2 Варна, БНТ2 Пловдив, БНТ2 Благоевград и БНТ2 Русе. Тя е част от националната телевизия, като с нея стават общо 3 – БНТ1, БНТ2 и БНТ Свят. Направена е с цел да отразява регионалните събития, придружени с най-важното от национална гледна точка и света. Дава възможност на своите зрители да се включат в ефира и да изкажат своето мнение и гледна точка по определени проблеми.  Разпространението и е напълно безплатно и може да се гледа както ефирно, така и онлайн. Има възможност за гледане през сателит или кабелен оператор.

Стандартно в ефира на телевизията са включени най-важните аспекти – новини и прогноза за времето. Освен тях са включени много нови за страната предавания, както и някои стари. Някои от по-интересните са:

България днес – продукция на БНТ Свят, която се излъчва и в ефира на БНТ2. Може да се гледа всеки делничен ден от 16:00 часа.
Пътеводител БГ – специално направено за новата медия предаване, което има за цел да запознае зрителите с чудесните места из нашата родина, както и начина на живот на хората.
Добро утро с БНТ2 – излъчва се всяка сутрин от 7:00 сутринта. Интересното тук е че излъчва на живо от София, Пловдив, Варна, Русе и Благоевград.
Местно време – продукция на БНТ, отразяваща най-важното от 5-те регионални центъра на страната
Питай кмета – актуално предаване отразяващо проблемите на хората. След идентификацията на проблемите се свързва с кметовете на съответните общини за решаването им.
Потребителска кошница – показва какви права имаме като потребители, често среща проблеми и затруднения при пазаруването ни

Развлекателните предавания също намират своето място в ефира на телевизия БНТ 2. Интересно е 30 минутното предаване Абсурдите, което показва нещата от живота в които няма логика. Лов, риболов и кинология са събрани във Време за губене, което се излъчва всяка събота от 11 часа и съветва хората, как да губят времето си пълноценно.  Уроци по Йога могат да се изпълняват всяка неделя в 8 часа сутринта. Фолклора също присъства в ефира на медията в Надиграй ме, което е танцово музикално предаване. Друго туристическо предаване е Пътувай с БНТ2, като има за цел да запознае зрителите традициите и обичаите на населението в страната. Музикалното Шоу на Акрани е развлекателно предаване, което показва изкуството във всичките му аспекти, като акцентира върху музиката.

Като цяло може да се каже, че БНТ 2 е едно добро попълнение към БНТ 1. Акцентира върху регионалните центрове на България и предлага на зрителите интересни авторски предавания.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 6.0/10 (2 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

БНТ 2 онлайн – гледай на живо през интернет, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Публикувано в Общи. Постоянна връзка.