ТВ7 онлайн – гледай на живо през интернет

50
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

ТВ7 онлайн – на живо през интернет напълно безплатно. Ако искате да гледате ТВ7 online може да пробвате да последвате някоя от връзките по-долу:

http://tv7.bg/liveTV/ – от официалният сайт с Windows Media Player, само за територията на България

 

За телевизията:

ТВ7 е четвъртата национална телевизия в България. Започва излъчване през 2005 година, като през 2009 става собственост на  Австрийски фонд България медия холдингс GMBH. Може да се гледа безплатно от цялата страна, като разпространението е ефирно, кабелно, чрез сателит и естествено онлайн на живо през интернет. През 2012 година формата на ТВ7 преминава от 4:3 към 16:9. Като допълнение е създадена детската телевизия Супер 7. Излъчването на телевизията е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 12 месеца в годината.

Като една съвременна телевизионна програма, ТВ7 обхваща целият зрителски интерес  благодарение на качеството съчетание между интересни предавания, качествени филми, завладяващи сериали и истински новини. Освен ефирно, зрителите могат да четат актуалните новини и в сайта на медията.

Новинарската емисия може да се гледа от 12:30, 15:30, късната емисия 22:30 и повторение от  02:20. Обхваща най-важното от България и света. Ако пропуснете някоя емисия новини, това вече не е повод за притеснение, тъй като могат да се гледат от сайта, а архивите се пазят доста назад. Спортните новини показват най-важното от случващото се до момента – футбол, волейбол, баскетбол, тенис, интервюта с известни спортисти и треньори, и всичко свързано със спорта. За прогнозата за времето се грижи най-известният синоптик в страната – Минчо Празников. Красивите момичета, също присъстват в прогнозата и са готови да ви стоплят и в най-студените зимни дни.

Филмите, които се излъчват по телевизия ТВ7 са актуални и от различни жанрове. Копланд, Тримата бегълци, Крал Артур, Великите патета, Хелоуин, Джордж от джунглата, Игра на пари и Пределна скорост са само част от заглавията, които са излъчвани по телевизионният канал. Няма как да не споменем и първият български адвокатски сериал Кантора Митрани, който е продукция на телевизията. Другите световни сериали, които може да гледате по ТВ7 са – Двама мъже и половина, Как се запознах с майка ви, Катерина и нейните дъщери, Федерални свидетели, Медиум, Сутрешен блок, Фрейзър, Сестра Джаки и още много други!

Предаванията, които се грижат за доброто настроение и навременна информираност за най-важното заемат едно важно място в телевизията.

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ! – сутрешно толкшоу, с което започват денят си хиляди Българи
X МИЛИОНЕР ТЪРСИ СЪПРУГА – бивш милионер, търси жена
БАРКОД – половинчасово предаване, обхващащо различни теми със съвети от експерти
НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА – както името подсказва, предаването е за нещата от живота
GALILEO – половин часово предаване за любопитни научни факти
КАКВО ВИ ЗАБЪРКА ЛЕО – кулинарното шоу на ТВ7
ПРЕД БАНЯТА – Спортното шоу
ЖЕГА – точно в 19:30 в неделя репортерите на TV7 Диляна Гайтанджиева и Асен Иванов ще разкриват криминални истории от реалният живот
ФАКТОРЪТ КОШЛУКОВ – излъчва се всяка събота от 9.00 до 11.45 – интервюта, анализи и интересни гости
НЕУЛОВИМИТЕ -предаване за разследваща журналистика

Освен по-горе изброените предавания, по ТВ7 могат да се гледат още много атрактивни предавания – Ток шоута, Риалити шоута, Публицистични, Автомобилни, Кулинарни, Новинарски шоу програми, Лайфстайл емисии, Потребителски предавания, Разследваща журналистика, Научнопопулярни и документални и още!

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 6.7/10 (10 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0 (from 10 votes)

ТВ7 онлайн – гледай на живо през интернет, 6.7 out of 10 based on 10 ratings