Лепенки за отслабване Derma V10

1
Добави коментар

Здравейте на всички, които следите блога ми с интерес! Извинявам ви се, че не успях да ви пиша какво се случва с мен и моето отслабване, но поради лични ангажименти зарязах малко блога, но ето че отново съм на линия с информация за какво се случва с мен и дали помагат лепенките ми за отслабване.

Ето, че започна моя втори ден с лепенката за отслабване Derma V10. Събудих се както си бях наумила в точния част.  Смених си лепенката имаше леко зачервяване в областта на лепенката, но производителя Derma V10 предупреждаваха за възможни подобни реакции не се притесних. Направих закуска като че ли не ми се хапваше толкова много за закуска, най-вероятно обаче става въпрос за плацибо или нещо подобно, защото на обяд си хапнах доволно (под доволно разбирам нормалното хранене за един човек). През неделни ден се разходихме със семейството, а като се прибрах домакинсктавах. На вечеря нямах много апетит. След вечеря се събрахме и гледахме забавно филмче по БТВ.
За сега не усещам да съм отслабнала, но това е втори ден с лепенките да видим какво ще се случи в следващите дни!

Тъкмо станах сравнително рано за съботния ден. Първото нещо, което беше да приготвя закуска. Реших обаче да започна деня с поставянето на лепенката. Изкъпах се и си залепих по вътрешната страна на китката лепенката за отслабване. Приготвих закуска за мен и семейството. На масата нещо ме гледаха странно най-вече съпруга ми. Не закъсня и въпроса какво е това на ръката ми аз се усмихнах и им обясних мина добре. Разбраха ме. След като разтребих масата реших да се претегля килограмите ми са 78 висока съм 164см. Леко се чувствам извън нормите.

Преди 10 дена за първи път чух за лентите за отслабване Derma V10, една приятелка много развълнувана ми разправяше за тези лепенки като според нейните думи били чудо (как така реши, че са чудо тя все пак ги носела само 5 дни). Нямаше как да се развълнувам от думите и все пак е малко преди нова година и не ми е нито до диети, нито до фитнес най-малко глупости за хранителни добавки за отслабване или пък най-малко за ЧУДНИТЕ лепенки за отслабване. След като отминаха празниците обаче кантара започна да се спира все по-нагоре по скалата и реших да проверя какво се случва с приятелката ми Стела, която вече трябваше да е привършила първия си курс. Обадих и се за пет минути, а тя ми
Дърдори цял час колко била доволна как трябвало да ги пробвам и реших да тествам.