Знаете ли, че има музей, в който има най-различни пениси? | Teenproblem.net

9
Добави коментар
DarkPetrow
DarkPetrow

В Хусавик, Исландия човек може да види екземпляри от гигантски полови органи на китове до съвсем миниатюрни тестиси на мишка. Това е възможно, благодарение на ексцентричния музей, който се намира там. На показ вече е и първият екземпляр на човешки пенис.

Най-големият полов орган, който се помещава в музея, е на голям кашалот, той тежи 70 кг и е дълъг 170 сантиметра. И това е само неговата обвивка, целият сигурно тежи около 400 килограма и е дълъг близо 5 метра. Най-вероятно притежателят на това мъжество е около 50 тона.

Този полов орган е само един от близо 280-те изложени екземпляра. В музея има много епруветки и буркани, в които има пениси на китове, моржове, делфини, мишки, мечки и други животни.

Основателят на музея започнал странното си хоби през 1974 година. Първоначално музеят му се намирал в Рейкявик, но преди 7 години го преместил в Хусавик. В селото има едва 2 200 жители, но ежегодно музеят се посещава от над 11 000 посетители. Откакто в него има и човешки пенис, желаещите да го посетят значително се увеличили, въпреки че екземплярът на хомо сапиенс изглеждал доста невзрачно.

Сигурдур Хяртарсон, обаче, е спокоен, защото има уговорка да получи нови експонати от един германец, англичанин и американец, като последният е готов да се раздели с пениса си, докато е жив…