Статии за бижута- грация, стил и уникалност

4
Добави коментар
axlastro
axlastro

Бижутата привличат всеки със своята уникалност, особено дамите, които желаят да са стилни и красиви. Днес покупката на бижу се превръща във все по-добра инвестиция. Можете да намерите различни видове накити, които са изработени от сребро, злато и изящно украсени с пленителни скъпоценни камъни. Днес можете да се радвате на прекрасно разнообразие от накити- едни от други по-красиви.

Ако често си купувате модни списания или четете техните онлайн издания, вероятно погледът ви обхожда изкусно написаните статии за най-шикозните бижута и очарователните им снимки. И дъхът ви спира! Някои от накитите са нежни и деликатни, други са авангардни и нахално блестят, трети грабват вниманието ви с уникален дизайн. Толкова различни едно от друго и в същото време, магнетични до неузнаваемост. Жените сякаш имат вродена обич към бижутата. Красивите накити винаги са били привлекателни и желани от представителките на нежния пол заради изящния си чар и лека нотка на блясък. Някои от аксесоарите могат да се различават в зависимост от различните култури и традиции. В следващите редове ще се спрем на кратко на няколко вида накити.

Имитационна бижутерия

Тя е провокира женската фантазия по много начини. Имитационните накити са евтини и леки за носене. Предлагат се в най-различни гами и изборът им буквално е неограничен. По външен вид наподобяват злато или сребро, а камъните, с които са инкрустирани изглеждат досущ като диаманти.

Сребърна бижутерия

Едно от предимствата на сребърните накити е, че те не са много скъпи в сравнение с други благородни метали и могат да бъдат лесно полирани. Сребърните сплави са по-устойчиви на променливите метеорологични условия. Притежават очарователен и елегантен цвят и се предлагат в различни модели на изящни колиета, обеци, гривни и пръстени.

Златна бижутерия

Знаем колко е известно златото по целя свят. Златните накити не спират да бъдат актуални, дори се смята, че са символ на модата на всички времена. Естетите не спират да копнеят за бляскавите жълти накити. Цената на златото се е увеличила през изминалите десетилетия, но популярността му никак не е намаляла. Златните накити по-често се изработват в традиционен дизайн и са предпочитани от любителите на класиката.

Платинена бижутерия

Платината се търгува с по-голяма премия в сравнение със златото, защото металът е много по-рядък от златото и затова се смята за по-ценен. Платината е предпочитана за сватбени и годежни пръстени и се предлага в различни дизайнерски бижута. Едно от предимствата на платината е, че блясъкът й не избледнява лесно, което запазва по-дълго пленителната й красота.

Диаманти

Тези малки блестящи кристали притежават магически блясък. Популярни дизайнерски бижута непрекъснато изкушават представителките на нежния пол с уникално инкрустирани диаманти. Смята се, че белите блещукащи диаманти са най-добрия приятел на една истинска жена и че отразяват нейното очарование.

Нещо интересно за предпочинтанията на дамите към бижутата ще намерите в: http://www.kak-da.com/vsyaka-iziskana-dama-mechtae-za-srebarna-grivna.html