Милица Гладнишка & Михаил Йосифов секстет

1
Добави коментар
ARTualno
ARTualno

След натовареното лято, в което Милица Гладнишка обикаля насам-натам, за да предизвиква фурори на различни места, сред които снимачната площадка на финландски късометражен филм, и централния площад на град Правец (с изпълнението на арията на „Царицата на нощта“ из „Вълшебната флейта“, Моцарт), дойде време Царицата на джаза да взриви за пореден път сцената на любимото Studio 5.

В зашеметяваща нова рокля в цветовете на дъгата, лудата чаровница, в компанията на не по-малко лудите и не по-малко чаровните музиканти от секстета на Мишо Йосифов, хубаво ще ни попее. И със сигурност добре ще ни разсмее. Към репертоара от джаз стандарти и песни от любими анимации в джаз аранжименти, на 20-ти септември Великолепната музикална седморка ще добави и познати родни естрадни песни от по-далечното минало в непознати суинг аранжименти. И, разбира се, Милица ще демонстрира защо и как от Царица на нощта бързо се превърна в „Любимката на Правец“.

Михаил Йосифов секстет са: Михаил Йосифов (тромпет), Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Димитър Димитров (барабани).

Уникалната комбинация, Милица Гладнишка & Михаил Йосифов секстет, излизат на 20 септември 2012 г. на сцената на клуб Studio 5, начало в 22:00 часа. Подгответе се за виртуозни изпълнения, но внимавайте, защото Милица Гладнишка & Михаил Йосифов секстет водят до силно джаз пристрастяване!

За повече информация може да посетите Facebook страница: Милица Гладнишка & Михаил Йосифов секстет.