Упражнения по стил: Мира Добрева » Кой кой е?

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Мира Добрева е една от най-харизматичните български телевизионни водещи, които с лекота омайват с магнетизма си от малкия екран. Харесваме излъчването й, от което струи много позитивизъм, женственост и сила, но също така сме впечатлени от стила на тази дама, която определено притежава моден усет.

Мира умее да подбира добре тоалетите си както в ежедневието, така и за телевизионните си изяви, където не ползва услугите на стилист, както повечето си колежки. Тя е от тези жени, които умеят да излъчват елегантност както в класически като силует и цвят тоалети, така и в по-артистични комбинации.

* Мира Добрева с прекрасна рокля в оранжево; снимка: ViewSofia

Днес решихме да разгледаме няколко от интересните стайлингови съчетания, с които сме я виждали в ежедневието, на различни събития, за фотосесии или на телевизионния екран.

Модна икона или телевизионна водеща

Естествено започваме с най-добре познатия за всички ни образ – този от малкия екран. След кратка пауза, през която Мира се беше посветила на майчинството, миналата година тя отново се появи в ефир с предаването „Денят отблизо”, на което сега започва втори сезон.

През цялото време водещата се открои със страхотен стайлинг, голям принос, за който има марката BCBG Max Azriа. Женствените рокли и високите токчета, които Добрева обича да носи, видяхме в най-различни съчетания по отношение на колорит и силует.

Разкроени или вталени рокли, дюс или с деликатни мотиви, в пастелни и светли нюанси или в черно и тъмно синьо – Мира блести в различна светлина, но женственото й присъствие се забелязва по всяко време. Ако трябва да сме честни, колебаем се коя визия ни е любима, защото водещата изглежда страхотно с всички тоалети.

Мира на светски събития

За различни мероприятия Добрева не изневерява на своя изтънчен усет към тенденциите, които пречупва през собственото си безпогрешно възприятие за стил. Тя често залага на черно-бяла класика, но не можем да не споделим, че червеното определено й отива, имайки предвид избора й на миналогодишните награди „Жена на годната” на списание Grazia. Обувките на висок ток, които тя има в изобилие, са задължителни.

Небрежният образ

Освен с шикозни тоалети, Мира изглежда чудесно дори с небрежен и семпъл аутфит. Дънки и топ понякога са достатъчни на една истинска жена, за да се чувства комфортно и самоуверено, подчертавайки естествената си красота.

Автор: Делица Цонева