Карлово- решение на проблема с дупките по улиците на Карлово.

2
Добави коментар
jordan3214
jordan3214

Дупките в Карлово са хиляди -големи, малки и средни на големина. Положението е направо отчайващо. Дупките по улиците буквално са превзели целия ни град. Г-н Кмете, Господа управляващи, моля ви се измислете нещо!  Хората започват собственоръчно да запълват дупките с каквото намерят- камъни, слама, бетон , железа  и най-различни смеси, че няма пари е ясно, че Общината е в затруднение за никой не е тайна, но все пак повечето улици не са ремонтирани от 7-8 години. Допреди 3-4 години  Карлово беше великолепен град, но в момента картинката е направо трагична. Режима на уличното осветление ще го преглътнем някакси въпреки, че след  12 ч  през нощта си е направо приключение да ходиш пеша по улиците. В най-добрия случай се разминаваш  с изкълчен глезен понеже за разлика от деня, през нощта дупките са невидими за човешкото око.Г-н Кмете измислете нещо дори и бетон да е, ние вярваме във вас ,та нали затова ви избрахме ! Автомобилите ни буквално са с разбити предници, цялата ходова част е пълен леш  вследствие на бруталните дупки, които са зейнали по улиците на Карлово.

Най-интересното в случая е, че има и доволни граждани на град Карлово от цялата ситуация: Местен собственик на Автосервиз и Вулканизатор споделя- Аз мисля, че политиката на управляващите да не се ремонтират дупките е много правилна, ще ви кажа защо- аз имам 7 работника, ако ремонтират  дупките работата ми ще падне драстично, което ще доведе до съкращение на голяма част от персонала ми и ще трябва да оставя без работа 5 човека.В община Карлово има 50-60 Автосервиза, което означава недай си боже да ремонтират дупките- 300 души ще останат без работа, като прибавим и още 100 души които работят по вулканизатори ,защото всеки божи ден има буквално премазани стотици джанти. Тези хора пазаруват в хранителни магазини, обличат децта си и харчат парите си в Карлово, ако останат без работа икономиката на общината ще рухне. Дайте да оставим местните управници да си вършат работата- може това да им е плана за излизане от кризата. Като гражданин на град Карлово ,моля хората да не запълват дупките,защото не разбират  катастрофалните последствия за общината ни от запълването им.

Карловска  Зъболекарка споделя, напълно подкрепям тезата на собственика на Автосервиза, защото при нас зъболекарите случая е напълно идентичен. Всичко започна преди 2-3 години, когато пациентите ми внезапно започнаха  да се увеличават, но в началото не разбирах каква е причината.Вследствие на увеличението на работата ми наех 3 момичета да ми помагат, на които и до ден днешен давам хляб. С всеки изминал ден работата ми се увеличаваше и повечето пациенти бяха с паднали пломби. В първия момент си помислих , че материалите за пломбите са фалшиви, но една пациентка ми разкри тайната, както си караше съпруга ми и гумата изтрещя в една дупка и пломбата ми падна.Споделих за случая на жената с колежки зъболекарки и се оказа ,че и те имат стотици случаи на пациенти и паднали пломби по същия начин. Направихме семинар на Зъболекарите и се оказа ,че в 99 процента от случаите падналите плобми са в следствие на жестоките ями по улиците.Ако ремонтират  дупките работата ни ще падне с 80 процента и положението е същото като с автосервизите и още 100 човека ще останат без прехрана. Човека е напълно прав, дупките не трябва да се докосват иначе с Карлово е свършено, и без това икономиката ни е много зле, дайте да не усложняваме нещата допълнително.

Г-н Кмете , собствениците на автосервизи и зъболекарски кабинети са доволни, но ние останалите граждани на град Карлово не сме доволни изобщо. Ние повярвахме във вас и ви избрахме за Кмет на Община Карлово !  Надяваме се, че ще ни  върните жеста!