Аутлет Виа Тракия – OUTLET VIA TRAKIA — 89-ти километър на магистрала Тракия — Аутлет Виа Тракия – OUTLET VIA TRAKIA

4
Добави коментар
ivan.stoev.56
ivan.stoev.56

Комплекс „Виа Тракия” е най-големият аутлет в България за маркови дрехи и обувки на ексклузивно ниски цени. Намира се на 89-ти км по автомагистрала „Тракия”, което го прави топ-локация, както за местните жители / намира се на  7 км от центъра на град Пазарджик/, така и за пътуващи по магистралата и случайно преминаващи . Общата площ на комплекса е 11 дка,  3200 кв.метра от които са закрита търговска площ с магазини.

В комплекса се предлагат атрактивни спортни и ежедневни  артикули на лидери в модния бранш като Puma, Adidas, Lee, Levis, Pepe Jeans и много други марки, като колекциите се подновяват и дообогатяват непрекъснато. „Виа Тракия”  разполага с асортимент от над 10000 артикула дрехи, маратонки, спортни обувки,чанти,аксесоари,бельо. За по-голямо удобство на клиентите аутлетът изненадва както с модерен дизайн, така и със секторно разпределение на стоките-спортни, детски, дамски, мъжки стоки, маратонки.

       Аутлет „Виа тракия” покрива широк възрастов диапазон -при нас могат да пазаруват и да открият себе си както тийнейджъри с по-разкрепостени модни виждания,така и дами и господа с класически и по-традиционен вкус.Могат да се намерят и екстравагантни тоалети за официални поводи. Голямото разнообразие задоволява всеки моден вкус и стил, а разумните цени са добра предпоставка за шопинг. Спортната ни линия застъпва марките Adidas, Puma, Nike, Reebok, Arena, Lotto, Fila, Diadora, Le Coq Sportif, Cappa, Diadora, Spalding, Asics, Детската, детската- Monna Lisa, Tommy Hilfiger Kids, Mayoral, To Be Too, Mixtillo, Dutch, Sarabanda And Minibanda, Benetton, Pinko, Evalinka, Magnolia, дамската-Esprit, Met, Miss Sixty, Killah, Pierre Cardin, Nolita, Only, Blend, Cotton Belt, Belfe, Guess, Marina Yahting, O De Mai Paris, Blue Rose, мъжката-Hugo Boss, Roberto Cavalli, Finest Brand, G- Star, Tommy Hilfiger, Jack And Jones, Alcott, Jeep, Notify, Pull And Bear, Free Soul, American Vintage, бельото-Calvin Klein, Laura Biaggioti, Aris, Navigare, Roberta, Everlast, Slinny, Enrico Covery, чантите-Guess, Zippo.

Outlet Via Trakia се грижи за комфорта на своите клиенти както с добро и компетентно обслужване, така  и с възможност за игри, промоции,топ-оферти и разнообразни бонуси.  Разполага с китен мини-парк за отдих, добре оборудвана детска площадка, бар и ресторант, за да бъде шопингът ви спокоен и пълноценен, едно вълнуващо приключение както за вас, така и за цялото ви семейство.

Комплексът работи всеки  ден от 9 до 20 часа.

Над 10 000 артикула дрехи, маратонки, спортни обувки ,чанти, аксесоари, бельо.

Разделен на сектори- за спортни, детски, дамски, мъжки стоки  и за маратонки- секторно разпределени за по- голямо удобство на клиентите..