10-те любовни грешки във Facebook според списание Cosmopolitan

30
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 28.09.2012

Какво му има на Facebook, че предизвиква умните момичета да постъпват толкова глупаво? От постоянната промяна на статуса от „обвързана“ на „необвързана“, „сложно е“ и т.н. до денонощни публикации колко мил е мъжът до тях. Списание Cosmopolitan събра на едно място най-големите женски любовни престъпления в социалната мрежа, които доста от твоите приятели там трудно биха могли да ти простят, ако извършиш. Ето 10-те най-чести любовни грешки във Facebook според списание Cosmopolitan.

Виж още: 10 дразнещи неща, с които мъжете влудяват половинките си 10-те най-чести мъжки лъжи

1. Прекаляваш с играта на обвързана/необвързана/сложно е Мило момиче, всички сме минали оттам, коментира Cosmopolitan. Този тип „вълнуващ“ любовен живот, когато имаш нужда да покажеш на целия свят какво се случва с теб и го правиш бързо и лесно с помощта на Facebook. „Обвързана“ е последвано от „Сложно е“. След това логично преминаваш на режим „необвързана“, който е последван от „обвързана“. И всичко това се случва в рамките на само един уикенд. Ако не си съвсем сигурна какво ти се случва в любовен план, по-добре се въздържай от промяната на статусите си. Не само, че изнервяш приятелите си, но и много се излагаш и се присмиват зад гърба ти!

2. „Ние“ Когато вече имаш сериозна връзка изведнъж в живота ти се появява още един човек, за когото да мислиш освен себе си. Това обаче изобщо не означава, че изведнъж сте се слели в една двойнствена личност и от сега нататък се налага като истинска кралица да използваш „ние“ за всичко, за което говориш и респективно пишеш в социалните мрежи.

3. Слагаш си криптирани статуси Това са онези нищо не казващи статус ъпдейти, които пишеш, когато си ядосана на гаджето си. Всъщност, не са толкова скрити, колкото си мислиш и демонстрират на всички от приятелската ти листа колко си незряла. Едно е сигурно – в момента приятелите ти натискат на ум бутона „не харесвам“.

4. Албумите „Аз и миличкото ми сладичко пиленце“ ОК, можеш да пренебрегнеш това правило, точно когато сте се върнали от романтична ваканция или сте преживели някакво друго прекрасно събитие. Но снимка след снимка само на вас двамата, зяпащи се влюбено в очите или нещо още по-ужасяващо – с добавени ефекти от Photoshop като сърчица и други подобни лигавщини… ами, това просто е огромна досада за всеки друг освен теб и него. Спести я на приятелите си.

5. Подранилото съобщение на стената му Това малко наподобява подранилото „обвързана“. Трябва да бъдеш внимателна какво пишеш по стената на твоето проекто-гадже. Ако напишеш на стената му: „Изкарах си страхотно, нямам търпение да те видя пак!“, минути след като те е изпратил до вас, вероятно е твърде рано за подобни откровения. Същото се отнася и за снимките – не започвай да им измисляш „милички“ и „сладички“ описания, преди да си напълно сигурна дали изобщо между вас двамата има нещо истинско.

6. Споделяш твърде много (и твърде лична) информация Малко е шокиращо да прочетеш в новините си „Сексът за сдобряване е велик“, щом се логнеш. Запази този вид информация за себе си.

7. Прекаляваш с лигавщините Добре, де, добре. Разбрахме, че си лудо влюбена. Ъпдейтването на статуса ти с изречения, съдържащи прилагателни имена като „най-щастливата“, „красив“ и „страхотен“ обаче, е сладко само първите няколко пъти. После просто започваш да дразниш.

8. Пасивно агресивни двойки Точно както хората нямат желание да разбират точно колко е силна любовта ви, никой не се интересува колко често вие двамата се карате. Съобщенията по стената на гаджето ти в стил „Надявам се, че снощи си си изкарал добре с Иван, защото очевидно аз не бях достатъчно добра компания“ изглеждат напълно психопатски.

9. Поканите ти за приятелство Да добавяш приятелите на новото ти гадже е малко странно. Мислиш си, че просто се държиш приятелски, но това, което мисли той е, че се опитваш да го задушиш и да откраднеш приятелите му преди дори още да сте станали истинска двойка.

10. Искате всички да видят, че сте заедно Никой не обича двойките, които постоянно си общуват под статусите на останалите. Когато един ъпдейт, започнал като „Не ми се ходи на работа днес“ завърши с дискусията на теб и половинката ти какво да си приготвите за вечеря, значи сте нарушили етичния Facebook кодекс. Дръжте се мило и коментирайте подобни неща на лични съобщения. В противен случай накрая ще станете точно толкова дразнещи за всички от приятелската си листа, колкото момичето, което все още не се отказва с поканите да станеш част от съседите й във Farmville.

Коментари

коментар(а)