Тайната за красиво тяло на Блейк Лайвли » ПОТАЙНОСТИ

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Чаровната американска актриса Блейк Лайвли, станала известна с ролята си в хитовия сериал „Клюкарката”, безспорно изглежда страхотно и не случайно е муза на много дизайнери като Карл Лагерфелд и Фрида Джанини.

В момента талантливата блондинка е с идеално тегло, но споделя, че е имало период, в който е нямала никаква воля да спазва диета. Тогава е консумирала нездравословна храна, но сега сама изработва менюто си, като се старае да включва в него предимно сложни въглехидрати.

Блейк никога не пропуска закуската, която е по-обилна като количество. Когато й се прияде нещо висококалорично го хапва сутринта, за да изгори калориите през деня. Избягва мазни храни и тестени изделия.

Лайвли се храни предимно със зеленчуци, риба и бяло месо. Обича разнообразието и включва в менюто си различни храни, но се старае да са нискокалорични. Често похапва плодове и зеленчуци, особено много харесва ябълки и портокали. Когато има натоварен график, носи в чантата си по един плод, за да залъже глада с нещо здравословно. Актрисата пие много вода, фрешове и избягва употребата на алкохол, който е висококалоричен.

Блейк твърди, че в голяма степен дължи добрата си фигура спортните занимания, затова е постоянна в тренировките. С фитнес се занимава средно по 4-5 часа на седмица. Ежедневно практикува йога и пилатес, а понякога прави и стречинг тренировки.