Демонска кожа: Възкресението / Painted Skin: The Resurrection 2012

0
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Демонска кожа: Възкресението / Painted Skin: The Resurrection 2012

    Древното предание гласи, че ако някой човек предложи доброволно сърцето си на демон, чудовището ще стане смъртно и ще изпита болките и страстите, присъщи на хората. Всички обитатели на подземния свят се стремят към тази съдба.

Xiaowei (Xun Zhou), хилядагодишен дух на лисица, е освободена от своя вледенен затвор, за да се преобрази в опасна изкусителка, която опазва красотата си, като се храни с живи сърца и търпеливо очаква да й се удаде възможност да се превърне в човек. В същото време принцеса Jing (Wei Zhao), криеща своята обезобразена красота зад златна маска, бяга от безименната опасност, заплашваща кралството й, в търсене на единствения човек, когото някога е обичала: стражът, който не е успял да я защити преди толкова много години. Капризната съдба ще пресече пътищата на принцеса Jing и Xiaowei, започвайки бавна игра, изтъкана от хитрост и съблазън, чиято награда е сърцето на принцесата…

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.