Недвижими Имоти

134
Добави коментар
jivko
jivko

Недвижими Имоти

Имоти от “Явлена”. Недвижими имоти, покупко-продажби, наеми, оценки и професионални консултации в сферата на недвижимите имоти в София и цяла България.

Агенция “Явлена” предлага хиляди недвижими имоти в цялата страна. Компанията има офиси в София, Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Царево, Поморие, Обзор, Благоевград, Шумен, Велико Търново, Стара Загора, Сливен и Ямбол. “Явлена” е специализирана в посредничеството при покупко-продажба, отдаване под наем и наемане на имоти. Изготвя професионални оценки от лицензирани оценители. Ако търсите нов дом, брокерите в агенцията ще отговорят на всяко ваше запитване, ще ви консултират за цената и параметрите на сделката, ще обезпечат рекламата на вашия имот, ще ви помогнат при кандидатстване за ипотечен кредит и ще се погрижат за правното оформяне на вашата сделка.

В случай, че искате да отдадете недвижими имоти под наем или търсите да наемете имот, „Явлена” е на ваше разположение. Нашите специалисти познават спецификите на конкретните сегменти, райони, строителство и видове сделки. Опитът им в договарянето на недвижими имоти под наем също ще ви бъде от полза. Вярваме, че защитавайки интересите и на двете страни при сделка с имот, постигаме по-добър резултат в дългосрочен план.

Свържете се с нас, ако искате да предложите имот под наем или за продажба, или ако търсите оферта за изгодна сделка и придобиване на имот!

При интерес от Ваша страна, като посетител на сайта, към покупка/ продажба/ отдаване/ наемане на имот или услуга, свързана с друг вид транзакция/ подръжка/ разпореждане с имот, Ви уведомяваме, че ще е необходимо да сключите договор за посредничество с Явлена, съгласно вътрешните ни правила и ценоразпис.