Дженифър Лоурънс е новото лице на Miss Dior » Кой кой е?

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

От френската модна къща Christian Dior съобщиха, че Дженифър Лоурънс ще бъде новото лице на линията Miss Dior. Младата актриса, която участва в „Игри на глада“, ще представлява пролетно-лятната колекция чанти на луксозния бранд за 2013 година. Фотосесията с нейно участие ще се появи през март.

„За мен е сбъдната мечта да представлявам такъв иконичен бранд, който е синоним на висша мода„, сподели младата звезда пред медиите.

„Толкова съм развълнувана, че ще работя с модната къща и ще нося новите творби на Raf Simons. Той блестящо улови новата модерна епоха на Dior в последните си колекции – висша мода и ready-to-wear линията„, допълни Лоурънс.

Новият творчески директор на марката – Раф, коментира, че е бил впечатлен от присъствието на Дженифър на екрана, което е съчетание между младост и класическа красота, но също така внушава уникална женска сила.

Чаровницата ще се нареди достойно до плеяда от звезди, които досега са били лица на Dior. Натали Портман, Шерън Стоун, Марион Котияр, Чарлийз Терон, Мила Кунис са част от знаменитостите, които са участвали в кампании на марката.

Миналата пролет холивудската актриса Мила Кунис замени Марион в рекламните фотосесии на чантите Miss Dior. Тази есен отново я виждаме като лице на линията. Кадрите са черно-бели и внушават звезден блясък и стил.

Автор: Делица Цонева