Спондж Боб – най-тлъстата котка в света

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Най-дебелата котка в света си търси дом. Тя се казва Спондж Боб, породата й е оранжев таби. 9-годишен мъжкар, който трудно си вижда ташаците без огледало. Точно като теб, брато.

„Здравейте! Казвам се Спондж Боб и съм най-голямата котка в приюта „Животински рай” – тежа цели 15 килограма. В деня, в който пристигнах тук, група учудени хора стояха и ме гледаха втренчено. Съвсем очевидно е, че трябва да сваля някой и друг килограм. В това начинание ми помагат моите приятели от приюта, които се стараят да правя упражнения поне веднъж на ден. Обичам лазерните фенерчета и винаги съм готов да скоча и да се надпреварвам с тях. Изключително обичлив съм и обожавам деца! В допълнение към храната и спането, любимите ми занимания са да бъда разресван и да се препичам на слънце!”

Спондж Боб прави коремни преси

Това е представянето на Спондж Боб в сайта на приюта, в който се грижат за него след изоставянето му от стария собственик, който признава, че за да го изхранва, започнал да тегли заеми. Спондж е най-тлъстото котешко създание на света. Той се бори за прозвището най-голямата жива котка на планетата и я спечелва. Малко по-рано тази година почина другата най-голяма котка – Меоу, която умря от преяждане.

Инфо за шишкавия котарак може да намериш в сайта на приюта – animalhavenshelter.org

Преди няколко месеца, когато Спондж попада в приюта веднага му назначават стриктна протеинова диета. За да свали шкембето, котаракът скача на въже, прави коремни преси. Наложило се да спре мекиците с конфитюр. Причината не е само здравословна. Ако е по-слаб, ще се намери по-лесно семейство, което ще може да го изхранва без затруднения.

Брато, това е сайтът на приюта. Съветваме те да преспиш и пак да помислиш за осиновяване на котешкия Лилчо Арсов – animalhavenshelter.org