Мисионерска поза – класика в жанра

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Днес е модерно да си модерен. Не само на плажа и в офиса, но и в леглото. Накъдето да се обърне човек, все му се набиват на очи акробатични сексуални стойки, които със сигурност биха донесли гръбначно изкривяване, но не и задължителното плътско удоволствие.

Розовите романи са пълни с жени, толкова гъвкави, че залепят глезените на ушите си, само и само да задоволят главния герой, нищо че са девствени. В порно филмите актьорите отдавна са преборили земната гравитация, а видеоклиповете изобилстват от съмнителни силиконови персони, които „пеят“ все едно правят френска любов на Казанова. Какво стана с добрата стара мисионерска поза? Унгарците до такава степен са решили да я низвергнат, че дори обмислят закон – да я забранят, че да увеличат раждаемостта. Горките невежи! Та именно тази конкретна позиция за размяна на ласки е сочена като една от най-услужливите за зачеване.

Всъщност любимата хватка на мисионерите, които я вменявали като единствения правилен начин 3а сексуален акт, има толкова прекрасни разновидности, че си е цяло кощунство да стои прашасала в ъгъла на кревата.

Можем да наблюдаваме от първия ред всяка фибра на лицето на партньора си и да установим с канска точност какво преживяват сетивата му в този момент. Ако пък чувстваме прекрасните си крака прекалено тежки и уморени от обувките на висок ток, на които цял ден сме кършили осанка, то сексуално може да ги оставим да почиват на раменете на мъжа срещу нас.

Мисионерската поза е приказна за „мързеливи „ дами които имат желание за секс, но не и енергията на борещ се с хормоните тийнейджър. Хем си взимаме дозата оргазъм, хем пък не ни се налага да се правим на Лейди Годайва, яхнала коня, пардон, господина. Тази поза е много щадяща 3а неговото его, ако любовта на живота ни не се слави с втрещителна мъжественост, а плиткото проникване понякога ни се струва като сондиране от комар. Ключът към по-дълбокото проникване е във високо вдигнатите, но максимално прибрани към тялото ни крака. Ако имаме гъвкавостта на гимнастичка или просто предвидливо посещаваме йога от ранна детска възраст, то със сигурност увиването на долните ни крайници около снагата му не би било по-трудно от отварянето на бутилка бира с вилица.

За тези от нас, на които пък не им се нрави особено усещането за колед­на пуйка с широко отворени крака, има вариант, в който изящните ни бедра са затворени, а вагината ни нежно притиска пениса. Тази разновидност на мисионерската поза ни носи по-голяма плътност и наситена стимулация и на двамата.

На колене, момче!

Тази креватна хватка дава възможност от време на време доброволно да караме мъжът да застава на колене пред нас. Да накараме любимия си да коленичи между бедрата ни, да седне върху глезените си и да качи таза ни върху себе си. В тази позиция дупето и кръстът ни се повдигат всеки път, когато той свещенодейства в нас, а степалата ни нежно галят гърба му. За да ни е по-комфортна така мисионерската поза, винаги можем да извикаме на помощ възглавница, която нежно да положим под разкошния си задник.

Да не говорим, че мисионерската поза величае фалоса в очите на мъжа, който наблюдава как собствената му мъжественост ухажва дебрите на изгората му