Kepler Motors сгорещява надпреварата на екологичните спортни коли

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

от GreenTech.bg на 13/11/2012

Щатската Kepler Motors се готви да пусне на пазара своятахибридна суперкола на име “Motion”, което ще рече „Движение“. Калифорнийският създател на бутикови возила за първи път обяви спортния модел през 2009 година и оттогава се знае, че той ще има 800 коня под капака. клиентите. Базираната в Калифорния бутиков автомобилен първоначално обявените 800 к.с. автДоставките обаче трябва да започнат в най-близко бъдеще. В очакване на старта фирмата пусна три нови видеоклипа, показващи нейната „Движение“ в движение.

Последният път, когато стана дума за “Motion”, беше по време на Международното автомобилно изложение в Дубай 2009. Оттогава фирмата пази мълчание, но ето, е миналия месец зашумя с няколко нови видеоклипа. Те показват лилава суперкола на път към бизнеса насред нещо, което прилича на калифорнийската пустиня.

Конкурентните имат защо да се вълнуват от това. „Motion“ е хибриден суперавтомобил, който съчетава двоен турбо 3,5-литров двигател Ford EcoBoost V6 за задните колела с чифт електрически двигатели, задвижващи предните колела. V6 е настроен на 550 к.с., а електродвигателите добавят своите 250 к.с.

Съчетавайки това с AWD задвижваща система и корпус от въглеродни влакна, Тази кола може да се изстреля до 100 км. ч. за малко над 2,5 секунди. Скоростомерът набира постоянно, докато не достигне 322 км./ч., което прави колата супер бърза.

Засега производителят дума не издумва за това какво ещ струва возилото, но анализаторите прогнозират, че ще е шестцифрена сума заради модерния дизайн, високоскоростните възможности, бясната производителност и най-вече ограничената серия от 50 коли, които производителят е планирал. За тези, които нямат пари да си я купят, остава да изплакнат очите си с трите видеоклипа.

Публикувано в Коли