Елегантните сладури на Долче и Габана » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Прословутата италианска любов към семейния уют е силно застъпена не само в рекламната кампания на Dolce & Gabbana за дамската и мъжката линия, но и при детската колекция. Този есенно-зимен сезон италианското дуо отново ни предлага очарователни творения за най-малките модни почитатели.

Фотосесията, представяща новата линия облека Dolce & Gabbana Baby, ни пренася в топлата и слънчева атмосфера на оживен от детски смях дом. Виждаме шикозно обзаведена къща и многочленно семейство с невероятни дечица, облечени с елегантните дрехи на известните дизайнери.

От кадрите струи страхотно позитивно настроение. Те са дело на модния фотограф Giampaolo Sgura. Заедно с малките ангелчета в рекламната кампания участват моделите Бианка Балти и Енрике Палациос, които се превъплъщават в ролята на родители.

Детската колекция облекла и аксесоари на Доменико Долче и Стефано Габана е насочена както към бебетата, така и към по-големите сладури до 10-годишна възраст. Линията е богата на предложения в различна стилистика – от шикозни официални тоалети до ежедневни и спортни облекла.

Моделите са с по-свободна кройка, за да създават усещане за комфорт по време на детските игри. Виждаме акцент към карираните принтове при момчешките ризи и пижами. Роклите и полите на малките кукли са в типичната за бранда стилистика – направени от фина италианска дантела и бродерии.

Автор: Делица Цонева