Накратко със 100 кила

0
Добави коментар

Като истински професионалисти успяхме да сгащим натясно един от най-оборотните бг рапъри и да изкопчим няколко отговора, въпреки натоварения му график. Специално за вас, читателите на Сложно.ком, г-н 100 кила..

Представи се на нашите читатели  – Здравейте! Казвам се Явор Янакиев от град Варна, познат още като 100 кила, Хормона, Аспаруховата Мадона, Господин Машина или просто Хари Щастливеца.

 

Защо предпочиташ да правиш дуетни парчета, вместо да залагаш на самостоятелна кариера?  – Защото мисля, че така обединявам и представям талантливите изпълнители, които не са попаднали в полезрението на широката публика и така предлагам в една песен разнообразия от гласове, вокали, идеи и таланти.

 

Промени ли се след като стана известен?  – Да, със сигурност. Срещата с много хора ми дава възможността да вляза по-дълбоко в някои теми и нови интереси, нови знания за света и хората около мен. Може би познавам по-добре лукса от преди, когато просто съм правил пари, колкото да ми напълнят джоба. Сега имам възможност да добия повече представа за gourmet life style.

 

Приемаш ли приятелствата в Facebook на феновете си? Защо?  – Отдавна не съм. Минал съм лимита, иначе да. Защото не ми коства нищо. Глупаво е някой ако го прави само, заради приятелите си. Ама какво да ги правя, като им е толкоз акъла? (смях)

 

Защо не каниш щатски изпълнители като Шамара и не записваш с тях, ами залагаш на българските си колеги?  – Ами аз не работя по адски много проекти. Щатските изпълнители могат да изчакат. Българската музика има нужда от популяризиране в нашата държава като телевизори и радио зачестят излъчването на бг музиката, без чалга много ясно (отново смях)

 

Какво според теб е мястото ти сред бг рапърите?  – Какво ми е мястото? Ами зависи сред кои бг рапъри. Има някои, сред които аз нямам място по никакъв начин.

 

Какво мислиш за наркотиците и алкохола?  – Ами това са малките грехове на нормалните хора

 

Имаш ли идеи за нов проект или турне в близкото бъдеще?  – Да, тази 2012 ще ви оставя без дъх!

 

Да очакваме ли нови фийтове с нови твои колеги?  – Както винаги разнообразие и свежест ще лъха от всеки един трак – каза Килата, обели си краставичка и захапа огромно парче, напълвайки си устата със отделителна течност, а.к.а. слюнка (истеричен смях от всички присъстващи)

 

Пожелай нещо на нашите читатели.  – Пожелавам ви да живеете цял живот, да сте живи и здрави, усмихнати! Пазете личната хигиена, не ходете да ядете преди дискотека в кръчми. После остава миризма по дрехите. Обичайте истински и не забравяйте всички хора, които са готови да ви подадат ръка. Усмихвайте се по-често и разбира се мийте си зъбите

редовно! Останете свежи, дори и никой да не забележи! Целувки

 

Благодаря ти отново, Кила! Ето това беше от нас, драги ни сложняци! Продължавайте да се радвате и да правите това, в което сте най-добри!

Прочитания:
151

Съдържанието на Slojno.com – Забавно онлайн списание е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.
Текстовете, преработки на текстовете и изображения публикувани в Slojno.com – Забавно онлайн списание, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя или посочен източник с активен линк към статията .
« Контакт с нас: slojnocom @ gmail . com »

Реклама