Всичко за секса,пениса и вагината

8
Добави коментар

10 трика за превъзходен орален секс

Хранете се неприлично
Представата за рая на всеки мъж е жена, която ближе неговия пенис. Да гледа как тя облизва сметаната/меда/киселото мляко от пениса му, го праща в сексуално блаженство. Намажете я, изсипете я и я оближете – храната е толкова разностранна сексуална играчка, че възможностите й са безкрайни. Бита сметана? Вече сме пробвали. Тогава опитайте с малинов сироп, манго, горски плодове и шоколадов сос – може и всичко наведнъж, стига да ви хареса! Повечето храни (с изключение на пикантните) са безопасни за външната част на гениталиите, но бъдете внимателни с мазните храни, ако използвате презервативи, тъй като от олиото може да се изхлузят.
Направете го авантюристично
Типичната мечта на един тийнейджър е да му правят орален секс, докато кара кабриолет с бясна скорост по магистралата  (колата: червена, момичето:блондинка). Но когато си по-млад не мислиш много-много за неща от сорта „Ако той получава оргазъм, значи не внимава къде кара” или „Това би било забавно но също може да ни убие”. Следователно една по-лека (но не по-малко привлекателна) версия е да се протегнете до неговата седалка, да го разкопчаете и да му направите фелацио, което да му поддържа вниманието, но и да не го доведе до оргазъм. Променете скоростта, когато пристигате. Други места, където можете да му се нахвърлите, които да са малко по-малко предизвикателни, са: в банята по време на парти, на терасата (горната половина от тялото му да се вижда, а вие не) и изправен срещу входната врата вътре в апартамента ви (точно когато той тръгва за работа).
Този тип орален секс често се използва в порно филмите, защото му позволява да вижда точно какво става. Най-добре се получава като сте на колене и в зависимост от това колко сте високи и двамата, може да се наложи той да стъпи на нещо (трябва да имате директен достъп до тестисите му). Започнете като повдигнете пениса, за да се открият тестисите му, тогава открийте линията минаваща между тях (представлява малка ивица, която е често с по-тъмен цвят). Вижте откъде започва под тестисите и точно от там тръгва дългото близане – продължително и много бавно, до върха на пениса. Повтаряйте отново цялата дължина, докато не станат поне 10 пъти, след което преминете към някоя от другите техники.
Извървете „целия” път
Започнете оралния секс като покриете зъбите си с устните и поемете колкото се може по-голяма част от пениса с едно прекрасно движение. Не казвам, че трябва да правите „дълбоко гърло”. Просто нека той вида как пенисът му изчезва бързо. Повечето жени започват с близане на главичката и чак след това го поемат малко по малко навътре. Той няма да очаква цялостно поглъщане веднага (което обяснява защо тази техника върши добра работа).
„Нагоре-надолу” за послушни момичета
Дръжте с едната ръка основата на пениса, нека се образува слюнка в устата ви (езикът ви трябва да го държи хлъзгав). Обхванете пениса и с другата ръка, и започнете да я плъзгате нагоре и надолу по него, като го затваряте, когато достигнете главичката. Първо работете само с ръката, а след това добавете и устата като нейно допълнение. Създайте лек вакуум (но не смучете), след което продължавайте да се движите нагоре-надолу с ръката следваща устата. Ако не сте координиран човек, дръжте ръката си неподвижна в основата на пениса, и просто движете устата си нагоре и надолу.
Добавете сексапил
Направете всяка една орална техника по-възбуждаща, като прибавите номера „завърти и усучи”. Комбинацията от стегнати пръсти и мек език е фантастична и лесна за изпълнение: като използвате ръката за мастурбирането, я завъртайте леко, когато достига върха на пениса. В същото време усуквайте езика си около ръба на главичката. Това е просто, но изключително ефективно движение. Опитайте още нещо: с малко по-стегнат език правете леки трепвания върху френулума.
Звезда от любимия му порно филм
Дали ви харесва или не, една от причините мъжете да обичат порнографията е, че тя е толкова преувеличена. Прибавете еротичен нюанс към вашия репертоар като го целувате докато сте прави, след което паднете на колене, по-скоро драматично. Използвайте едната си ръка, за да вкарате пениса в устата си, след което – без да спирате да го гледате в очите, – се протегнете с двете си ръце и ощипете зърната на гърдите му. Този вид поза („Мамо, виж, мога и без ръце!”) е много по-лесна, отколкото изглежда и ще ви донесе допълнително точки в оралния секс. Ако искате да продължите, вижте следващия номер.
Придържайте го
Докато той се разсъблича, легнете на леглото с главата си там, където по принцип са ви краката. Докато приятелят ви се приближава към леглото се изтеглете напред, така че главата ви да стърчи навън; хванете задните му бузи и поемете пениса му в устата си. Главата ви трябва да е извън леглото докато му правите фелацио. Обикновено той сам ще контролира скоростта, но можете да използвате ръцете си, за да го забързвате или забавяте. Това не само изглежда секси, но и разтваря широко гърлото ви, така че да можете да поемете по-голяма част от пениса без да се задавяте.
Игра с топки
Най-големия комплимент, който можете да му направите е като създавате впечатлението, че искате да сте постоянно там, в долната част. И един от най-добрите начини да го демонстрирате е като я изследвате цялата. Поемете един от двата тестиса в устата си, всмучете внимателно и усучете езика си около него (забележка: ако не искате да гълтате, когато той еякулира, минаването към тестисите и стимулирането на пениса с ръка е добра алтернатива). Също така ближете неговия перинеум (между тестисите и ануса), и докато сте там….
Му направете „Анализ”
Аналното стимулиране, което включва близане или слагане на пръст в аналния отвор, е добро и за двата пола, защото областта е изключително чувствителна и богата на нервни окончания. Ако се притеснявате за микроби или ако ви е гнус, си сложете „бариера” между вас и мястото като например презерватив. Много мъже харесват това, но повечето са твърде срамежливи, за да ви го кажат. Така че, дори и да се преструвате, че сте по тази част (макар и да не ви е любимата), всичко ще мине добре. Ако пък ви харесва… е… той трябва да ви позволи, нали?