Всичко за секса,пениса и вагината

8
Добави коментар

Фелацио – Ръководство за орален секс

Смученето на члена на мъжа е едно от чистите удоволствия в живота. Тъжно е като се помисли, че много жени не оценяват колко забавно може да бъде. Причината за това е, че те не знаят как да го направят правилно. Ако го направите както трябва ще имате мъж, който би направил всичко за вас, плюс това ще го направите щастлив (и двете благодарение на вас!). Така че тук се описва как да му дадете всичко. Повярвайте ми – не е лошо да се научите сега.
Не е от значение каква обстановка ще изберете, можете да бъдете в къщи на леглото или на Сънсет Булевард, но потърсете някакво ниво на уединение – вие трябва да сте отпуснати и секси. Запомнете, че обстановката прави много за самото действие. Ако сте на дълго пътешествие с кола, това е прекрасен начин да накарате тези километри да минат по-бързо. Само запомнете, че има много и различни обстановки, между които можете да избирате. Почти всеки мъж има фантазии за това как го смучат имайки възможност да го види някой непознат. Но вие не се нуждаете от фантастична обстановка. За тази статия нека приемем, че сте в къщи и мъжът ви лежи на дивана.
Клекнете на пода между краката му и разкопчайте панталона му. Пъхнете ръката си вътре и докоснете члена му. Ако той ви желае, вече ще е готов или ще стане много бързо. (Да започнете без предупреждение е велико. Понякога най-доброто „духане“ става когато е най-малко очаквано.) Сега би било най-доброто време да се изправите към лицето му и да го целунете. Това ще накара да кипне кръвта и на двамата.
Сега се върнете долу и разкопчайте панталоните му. Започнете бавно да целувате областта между пъпа и члена му. Ако членът му е извън слиповете, оставете го да ви докосва по бузата докато го целувате. Но все още не го целувайте по члена – очакването ще го накара да ви пожелае повече.
Сега той наистина желае това. Продължете и свалете панталона и слиповете му, оставяйки члена му напълно изложен и уязвим пред вас. Върнете се да поцелувате точно над члена му, но бавно се преместете на една страна. Вътрешната част на бедрата на мъжа е много чувствителна. Подразнете мъжа си като го целувате много близко до члена, но никога достатъчно близко. Когато почувствате, че сте го раздразнили достатъчно, вие сте готова да започнете. Една забележка, не мисля, че можете да дразните мъжа си достатъчно. Запомнете, че вие контролирате нещата и че той иска вие да смучете члена му. Колкото по-бързо го направите, вие отстъпвате. Ще бъдете удивени колко твърд може да стане мъжът ви ако го дразните за около 30 минути.
Когато решите действително да започнете, подгответе се на направите мъжа си много щастлив. Прекарайте език по устните си, ги навлажнете ги и погледнете лицето на мъжа си. Той вероятно ще ви наблюдава, тъй като той иска да ви наблюдава когато го смучете. Сега отворете устата си само малко да подразните (да, още дразнения) и предизвикайте мъжа си като застанете много, много близо до члена му. Дишайте върху него, духнете му с горещия си дъх. Извадете езика си отново и посегнете към него, дразнете го.
Осигурете езикът ви да е достатъчно влажен, започнете от долната част на члена му и лижете нагоре бавно. Наклонете глава в страни и се престорете, че ще го отхапете като внимателно оставете зъбите ви да докосват кожата му. Навлажнете го отново с език и с ръка разнесете течността наоколо. Мокрият член изглежда по секси от сухия.
Сега, ключът да бъдете добра в смученето. След тези първи няколко близвания, спрете да смучете члена му. Започнете да се придвижвате надолу. Бавно погризвайте по пътя си надолу от члена към тестисите. Целувайте, лижете, смучете тези неща. Повечето жени напълно забравят за тях. След това продължете да се придвижвате надолу. Нека езикът ви да направи няколко дълги твърди удара по чувствителната област между члена и дупето. Ако той трябваше на има вагина, тя трябва да бъде точно там… и всички тези нервни окончания са все още там. Продължете работата по целия път към дупето му. Изглежда мъжете са извънредно чувствителни точно около отвора на ануса. Аз обичам да поработя в тази област за няколко минути. Масажирайте го с влажен език, и леко погризвайте. Бъдете толкова влажна, че слюнката ви да прелива по отвора на ануса му. Това ще го подлуди и ще го накара да желае да смучете члена му много повече. Ако не сте боязлива, можете да опитате да накарате езика си да се залута по ануса му. Мъжът ви бързо, със стоновете си, ще ви покаже, че това му харесва.
Когато мислите, че мъжът ви наближава да свърши, върнете се отново на члена му. Отново започнете да ближете члена му с дълги и мокри обхождания с език. От основата на члена до върха на главичката, не спирайте. Продължете с дълги, мокри близвания по главичката на члена, като забавяте в центъра. Ако стиснете члена му в основата и натиснете нагоре (като тубичка от паста за зъби), може да излезе малко чиста течност. Ако е така, пъхнете езика си и дръпнете навън. Ще изглежда фантастично еротично за партньора ви. Също това е наистина добро на вкус. Сега се приближете към главичката на члена и все едно, че е шоколад или сладолед, я поемете в горещата си уста. Задръжте така и чуйте стенанията на мъжа ви. Сега поемете колкото можете от члена му в устата си. Колкото повече поемете, толкова по-добре ще се почувства. Той наистина ще стене ако можете да натиснете с устни тялото му заедно с целия му член в устата си. Ако прегънете шията си можете да поемете члена му в гърлото си. Задръжте така, с члена в устата си, за момент. Почувствайте го вътре в себе си. Това може да бъде толкова сладко, колкото и ако беше във влагалището ви. Ще ви хареса все повече и повече.
Движете толкова бързо, за да може той да се въздържа (не му позволявайте още да свърши), плъзгайте се нагоре и надолу по члена му сякаш го чукате. Ако той наближи да свърши, спрете или най-малко забавете. Също така можете напълно да се отдръпнете и да смучете члена му отстрани все едно, че ще отхапете част от него. Също така можете да плъзгате пръстите си около члена му нагоре и надолу с ритъма на смученето. Това е друго нещо. Освен лапането на члена, можете и да го смучете, което е доста различно. Има малки и дълбоки всмуквания и двете го карат да се чувства прекрасно. Ако мъжът ви има предпочитания, наблюдавайте реакциите му.
Поемайки само главичката на члена в уста, смучете я сякаш е зърно на гърда или сламка. Това кара мъжа да се чувства толкова добре и кара влагалището ми да се сгорещи само като си помисля за това. Другото смучене е дълго и помитащо, когато поемете целия член и го смучете по целия път нагоре и надолу. Трябва да знаете нещо важно: всяко от тези движения го карат да се чувства прекрасно в началото, но след малко сякаш членът придобива имунитет към предизвикваните чувства. Когато усетите това, време е да преминете към следващата игра. Не искате членът му да заспи. Вие искате той да е почти постоянно стимулиран, но не напълно, до точката на оргазма.
Хващате члена му с дясната си ръка и стегнатите му топки с лявата. Облегнете се назад и ги погледнете. Красиви са, нали? Преместете дясната си ръка по целия член до основата и я задръжте там. Това ще накара члена му да се напълни и сгъсти, и сега главичката му ще е блестяща и гладка. Продължете да го поемате в уста, да смучете и да опитвате всичките различни движения докато разберете, че мъжът не може да издържа повече и ще избухне.
Точно преди мъжът да свърши, членът му ще стане извънредно твърд и дори ще потръпва. Научете се да разпознавате този момент! Какво ще правите сега зависи от вас и партньора ви. Много мъже обичат чувството да свършат в устата ви. Ако харесвате да гълтате, можете да бъдете сигурна, че мъжът няма да протестира. Точно преди мъжът да свърши и докато свършва смучете наистина силно члена му. Действайте сякаш, че изсмуквате оргазма навън. Това ще го накара да изпита убийствен оргазъм. Плюс това следващия път като го целунете все още ще можете да опитате вкуса на прекрасните му сокове на оргазма и слюнката му.
Друго решение и то също много добро, освен ако не правите любов там, където не можете да цапате, е да го накарате да бликнат в устата ви горещите и прекрасни сокове и след това да се плъзнете около вече мокрия член. Това го прави толкова хлъзгав и възхитителен на допир! Ще поискате да прекарате ръцете си по него, да почувствате целия му член, изглаждайки блестящия оргазъм към главичката му.
Едно последно решение, което ви води в друга сесия, е да го лапнете бързо когато той наближава да свърши. За тази цел трябва да можете да познаете кога той ще свърши. Възседнете го и му позволете да свърши вътре във вас. След това подайте мокрото си влагалище към устата му. Фантастично е когато мъжът ви „яде“ след секс. Подавайки му влагалището си е добре за две неща. Първото е, че вероятно ще му хареса факта, че сте толкова настоятелна. Второ, за вас… ако сте на върха, оргазмът ще изтече от влагалището ви, създавайки велика гледка за вас и гледайки как мъжът ви свършва. Аз се сгорещявам само като си го помисля.
Само запомнете, че мъжете обичат да им лижат члена. Никога не можете да го направите достатъчно. Ако искате да направите втора сесия след като той е свършил, започнете да целувате други части от тялото на мъжа, за които знаете че ще го възбудят. След няколко минути можете да се върнете към члена му. Дори ако той е все още мек, можете да започнете да го смучете отново. Няма нищо подобно на това да наблюдавате или усещате как мъжът се втвърдява в устата ви. Сега имате мъж, който ви мисли за наистина гореща. Сега ще е най-доброто време да го накарате да започне с вас, както се чувства много „дащен“ в този момент.