Секси градски стил от Reserved » LookBook

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Полската марка Reserved ни предлага разкошна колекция за есенно-зимния сезон през тази година. Новият каталог на марката спечели вниманието ни с фантастични решения за ежедневния и парти стайлинг, подходящи за младите дами.

В lookbook-ът на бранда откриваме кокетни ретро визии в стил 60-те, аутфити белязани от бунтарски щрихи, женствени вталени кройки и красива палитра от разнообразни цветове – пастелни, интензивни и неутрални. Актуалните флорални щампи при ежедневните тоалети и бляскавите мотиви във вечерните облекла са чудесен акцент, който ще ви помогне да се откроите.

Може да се спрете на туника в модерната минималистична стилистика, елегантна рокля, шикозна вталена пола тип молив или удобни дънки, комбинирани с топъл плетен пуловер. Изискани блейзери и връхни дрехи допълват визията през студеното време.

От Reserved са помислили за различните предпочитания на дамите, създавайки колекция, която да задоволи всеки вкус. Комфортът е умело съчетан с небрежния елегантен стил, което е важна предпоставка за избора на облекло в нашето забързаното ежедневие.

От атрактивни стрийт попадения, до облекла за офиса или парти – може да откриете богатство от интересни модели. Чудесни аксесоари като меки шалове, декоративни яки, ефектни бижута, шапки, стилни чанти, велурени ботуши и елегантни боти допълват модерното градско излъчване.

Марката може да откриете в Сердика Център София.

Автор: Делица Цонева