Хотелски комплекс Беркут – Пловдив за Коледни празници 2014 г.

2
Добави коментар
amigostravel
amigostravel

Описание

Спортен и хотелски комплекс Беркут е с уникално разположение в полите на Родопите. От него се открива прекрасна панорамна гледка към Пловдив и Тракийската низина. Намира се на 8 км южно от град Пловдив. В хотел Беркут може да се насладите на красивата природа на величествената планина, на спокойствие и същевременно да се отдадете на удобствата и уюта, които предлага.На Ваше разположение в хотела са ресторант с разнообразна изискана европейска кухня и подбрани български ястия, просторна лятна градина в подножието на планината Родопи, СПА-център, а ако целта Ви е бизнес мероприятие, то Вие ще получите и професионално съдействие за неговото провеждане.

В СПА центъра на хотела има закрит басейн, фитнес, парна баня, сауна и джакузи. Освен това рехабилитаторите на хотела ще Ви предложат над 50 вида масажи.

През летните дни на Ваше разположение е и басейна с безплатно ползване на шезлонги и чадъри в откритата градина на хотела.

В спортната база на хотел Беркут можете да поиграете футбол на малки врати, тенис или бадминтон; волейбол или баскетбол. За целта можете да наемете или закупите спортно оборудване от хотела.

За бизнес мероприятия може да ползвате напълно оборудваната конферентна зала.

В свободното си време можете да поиграете табла, карти, монополи, домино – които ще Ви бъдат предоставени на Рецепция.

Настаняване

Хотелски комплекс Беркут предлага настаняване в 22 просторни двойни стаи (две от които мансардни), 2 апартамента и 1 апартамент-лукс.

Хотелски услуги

Хотелски комплекс Беркут предлага на своите гости: ресторант, лоби бар, закрит басейн, открит басейн, СПА център със стаи за масажи, арома сауна, инфраред сауна, финландска сауна, парна баня, хамам, фитнес, конферентна зала, многофункционално игрище за тенис, бадминтон , волейбол и баскетбол, както и футболен терен за футбол на малки врати.

Празнични менюта:
Меню за 24-ти декември със вечеря и обяд:

Вечеря
Салатка от свежи зеленчуци и мариновано в пресни билки сирене
Прясно изпечени хлебчета
Чаша бяло или червено вино
Минерална вода
Пиле с моцарела, песто дженовезе и запечени картофи
Торта „Черна гора“
Обяд
Домати, краставици, свежи салатки, млечна салата
Сирене, кашкавал
Брестнишки кюфтета с кашкавл
Пилешки карета с розмарин
Задушени зеленчуци
Пържени картофки
Барбекю дип
Сезонни плодове
Микс от хлебчета