Стрелец – Horoskopite.com – зодия стрелец, всичко за зодия стрелец, хороскоп, хороскопи, гадаене, магия, зодии, зодиак,…

10
Добави коментар
ivo94
ivo94

Този знак е носител на дейност, подвижност, общителност и промени. Под знака на Стрелеца са родени шотландската кралица Мария Стюарт, английският крал Хенрих IV, папа Бенедикт XV, Берлиоз, Гюстав Флобер, Суворов.
Стрелецът покровителства църковната и държавната власт. Негов скъпоценен камък е карбункулутът, който им дава голяма сила. Стрелците са хора с организаторски качества. От тях излизат способни чиновници, умеещи да пазят дисциплина, покоряващи се на властта и зачитащи всички закони. По характер са великодушни, свободолюбиви, енергични, шеговити и весели. Имат жив темперамент, честолюбиви са, стремят се за власт и обществено положение.Умеят да взимат бързи решения, хладнокръвни са, умеят да управляват другите, но им липсват високи умствени достойнсва. Обикновено родените под знака Стрелец са здрави, съразмерни,с ръст по-висок от средния, имат червендалесто лице, кестенява коса, хубави светли очи, привлекателна външност. По характер са живи, енергични, обичат спорта и удоволствията на открит въздух.Те са весели, доброжелателни, свободни в обноските, непринудени в разговора. Растенията на този знак са слез, богородичка, звъниче, тинтява и френско грозде. Камъните са налантът и всички минерали смес от синьо и зелено.
Жените, родени под знака Стрелец, имат отворен ум, неспокоен, вълнуващ се, постоянно в тревога. Повечето не са хубави, но са интересни. Лесно се въодушевяват, любопитни са и търсят преживелици. Склонни са към съмнения. Обичат чистия живот, стремят се към съвършенство. Ако ги разбереш, те стават покорни.Те обичат работата, дейни са и са способни да заповядват, самомнителни са до високомерие.
Мъжете, имат жив, подвижен и гъвкав ум. Те са буйни, дейни, трогват се лесно. Тези хора са общителни, чувствата им не се менят и съдават лесно приятели. Тяхното самолюбие е много голямо.Те се стремят постоянно да запазят своята независимост.Понеже влагат много голямо усърдие, често си прахосват времето и силите за ненужни неща. Те са упорити и неуморими работници,но не се залавят с неизпълними работи.